İnce'den Rahmi Turan ve Talat Atilla'ya 3-5 kuruşluk dava

Muharrem İnce, hakkında "Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştü" iddialarını ortaya atan Rahmi Turan ve Talat Atilla hakkında suç duyurusunda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
İnce'den Rahmi Turan ve Talat Atilla'ya 3-5 kuruşluk dava

Muharrem İnce, avukatı aracılığıyla hakkında "Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştü" iddialarını ortaya Sözcü yazarı Rahmi Turan ve gazeteci Talat Atilla hakkında suç duyurusunda bulundu.

İnce, Rahmi Turan hakkında 5 kuruşluk, Talat Atilla hakkında 3 kuruşluk tazminat davası açtı.

NE OLMUŞTU

Sözcü başyazarı Rahmi Turan, köşesinde kaleme aldığı yazıda "CHP'li bir ismin Külliye'ye giderek Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştüüğünü" iddia etti. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun yaptığı açıklama ile iddiaları yalanladı. Öte yandan konuyla ilgili açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP lideri Kılıçdaroğlu'na seslenerek "Cumhurbaşkanlığımı ortaya koyuyorum" dedi.

Rahmi Turan, iki gün sonra kaleme aldığı yazıda iddialarını tekrarlarken haberi aldığı kaynağın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yakın birisi olduğunu iddia etmişti. Ancak, kamuoyunda oluşan baskı sonucunda Rahmi Turan, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştüğü söz konusu olan ismin Muharrem İnce olduğunu açıklamıştı. Konuyla ilgili Muharrem İnce'den de yalanlama gelirken Rahmi Turan kendisine haberi veren kaynağın gazeteci Talat Atilla olduğunu söyledi.

Talat Atilla ise yaptığı açıklamada haberi CHP'li bir isimden aldığını ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na bilgiyi defalarca teyit ettirdiğini söyledi.

Yorumlar