İmamoğlu'nun korumaları önce darp etti sonra şikayetçi oldu

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yakın korumaları Beylikdüzü'nde tartıştıkları vatandaşı önce ailesinin gözleri önünde darp etti sonra şahıstan şikayetçi oldu.

Google Haberlere Abone ol
İmamoğlu'nun korumaları önce darp etti sonra şikayetçi oldu

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, yakın korumaları, Beylikdüzü'nde trafikte ilerlerken bir vatandaş ile ağız dalaşına girdi. İmamoğlu'nun korumaları kavga ettikleri bir vatandaşı darp etti.

ŞİKAYETÇİ OLDULAR

Trafikte sözlü tartışma yaşadıkları sürücünün yolunu kesen İmamoğlu'nun korumaları önce vatandaşa silah çekti daha sonra  ailesinin önünde darp etti.

Vatandaşın korumalar tarafından darp edildiği sırada bir vatandaş cep telefonu ile olayı saniye saniye kaydetti. Olay sonrası korumaların emniyette ifadeleri alındı. Her iki tarafta birbirinden şikayetçi olduklarını söyledi.

KORUMALAR ARACI DURDURDU

İmamoğlu'nun koruma ekibinde yer alan biri polis iki güvenlik görevlisi ile Beylikdüzü'nde seyir halindeyken başka bir araçta bulunan S.A. arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında S.A'nın kullandığı otomobilin aynası diğer aracın aynasına çarptı. Bunun üzerine Gürpınar Mahallesi'nde eşinin de içinde bulunduğu aracı durduran S.A. ile güvenlik görevlilerinin tartışması burada devam etti. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri tarafları ayırdı.

İFADE VERDİLER

S.A. ile diğer iki güvenlik güvenlik görevlisi, Büyükçekmece Asayiş Büro Amirliğinde ifade verdikten sonra emniyetten ayrıldı. Taraflar emniyetteki ifadesinde, birbirlerinden şikayetçi oldu.

Yorumlar