İmamoğlu öğrencilere ne vaat etti, ne veriyor?

İBB başkan adaylığı esnasında İstanbul'da 75 bin öğrenciye ayda 400 TL burs verecekleri vaadinde bulunan İmamoğlu, 30 bin öğrenciye ayda 266 lira burs vereceğini açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
İmamoğlu öğrencilere ne vaat etti, ne veriyor?

İBB seçimleri esnasında vatandaşa verdiği birçok sözü seçimlerden sonra unutan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, 75 bin öğrenciye ayda 400 TL burs sözünü de unutarak bambaşka bir karar aldı. İmamoğlu, 30 bin öğrenciye ayda 266 TL burs vereceklerini açıkladı.

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan İmamoğlu, İstanbullu üniversiteli öğrencilere eğitim yardımına başlayacaklarını açıkladı.

Konu hakkında Twitter üzerinden paylaşım yapan İmamoğlu şunları söyledi: "İstanbullu üniversite öğrencileri için eğitim yardımına başlıyoruz. 30 bin öğrencimize yıllık 3200 TL eğitim yardımı yapacağız. Müracaat için gencuniversiteli.ibb.istanbul adresine kayıt yaptırabilirsiniz. Başarılar dilerim."

İmamoğlu açıklamasında başvuruların 24 Kasım 2019 Pazar gününe kadar yapılması gerektiğini de belirterek kısa bir süre tanıdı.

Yorumlar