İlknur Ilıcalı kimdir, İlknur Ilıcalı İlkokulu nerede?

Survivor 2020 devam ettiği sıralarda Acun Ilıcalı'nın ailesi de merak konusu oldu. İzleyici İlknur Ilıcalı kimdir Acun'un annesi adına yaptırdığı İlknur Ilıcalı İlkokulu nerede merak ediyor. İlknur Ilıcalı kimdir, İlknur Ilıcalı İlkokulu nerede hakkında merak edilen detaylar

Google Haberlere Abone ol
İlknur Ilıcalı kimdir?

İlknur Ilıcalı kimdir, İlknur Ilıcalı İlkokulu nerede izleyici tarafından merak ediliyor. İlknur Ilıcalı kimdir ve Acun Ilıcalı'nın annesi adına yaptırdığı İlknur Ilıcalı İlkokulu nerede detayları sizler için derledik.

İlknur Ilıcalı, ünlü televizyoncu ve yapımcı Acun Ilıcalı'nın annesidir. İlknur Ilıcalı, 1990 yılında, Eşi Ergun Ilıcalı ve torunu Banu ile birlikte tatile giderken geçirdikleri bir trafik kazasında Balıkesir'de hayatını kaybetti.

İlknur Ilıcalı

İlknur Ilıcalı'nın iki çocuğu vardır. Bunlardan biri ünlü medya patronu Acun Ilıcalı diğeri, Ömer Cenker Ilıcalı

İlknur Ilıcalı kimdir

Ailesi hakkında çok fazla bilgiye yer vermeyen Acun Ilıcalı bir gün ailesi hakkında sadece şunları söylemişti: 

"Ben 19 yaşında evlendim. Bir kızım oldu. Kızım henüz 10 aylıktı. Annem ve babamla Bodrum'a tatile gidecektik. Benim son anda işim çıktı, "Siz gidin daha sonra geleceğim" dedim. Kızım Banu da onların yanındaydı. Balıkesir'i geçmişler. Babam sakin sakin konvoyu sollarken, bir anda karşısına 180'le gelen bir araç çıkmış ve kafa kafaya çarpışmışlar. Annemle babam orada rahmetli olmuş. Kızım çok ağır yaralanmış. Balıkesir Devlet Hastanesi'ne gittim. Bir hasta bakıcı orada duruyor. Adamın yanına gittim. Annemi sordum. 'İlknur Ilıcalı ile görüşmek istiyorum' dedim. Adam bir deftere baktı ve sayfayı çevirdi "Ölmüştür" dedi. 'Ergün Ilıcalı ile görüşmek istiyorum' dedim. "Ölmüştür" dedi. Ben şoktayım ve kızım Banu'yu soramıyorum. Kızımın sadece vücudunda 18 kırık vardı. Düşünün o zaman henüz 10 aylıktı!"

 

İLKNUR ILICALI İLKOKULU

Acın Ilıcalı rahmetli annesinin adını yaşatmak için, 2011 yılında, Van'in İpekyolu Caddesinde bulunan 'ilknur Ilıcalı İlkokulu' nu yaptırdı. 

İlknur Ilıcalı İlkokulu nerede

Acun Ilıcalı annesinin adını taşıyan okulun ardından babası adına da bir okul yaptırmayı düşünüyor. Acun Ilıcalı bu konuda şu sözleri söyledi:

Bu okulla en büyük hayallerimden biri gerçek oldu. İnşallah rahmetli babam adına da bir okul yaptırmak nasip olur

 

Yorumlar