İlker Karagöz neden yok belli oldu kendisi açıkladı

İlker Karagöz neden yok sorusunun cevabı kısa sürede cevabını buldu. Hafta içi sabah saatlerinde FOX TV'de sabah haberlerini sunan Karagöz'ün bu aralar neden yayında olmadığı merake diliyordu. Karagöz'ün kendisi açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
İlker Karagöz neden yok belli oldu

Fox TV sabah haber sunucusu İlker Karagöz'ün 30 Ocak Salı günü ekranda olmaması izleyiciler tarafından merak edildi. Karagöz'ün Antalya'da olduğu sosyal medya hesabından anlaşılırken neden programda olmadığı konusunda ise yine kendisinden gelen açıklamayla öğrendik. İşte "İlker Karagöz neden yok" sorusunun cevabı:

İLKER KARAGÖZ NEDEN YOK?

30 Ocak Salı günü, Fox TV'nin sabah haberlerinde İlker Karagöz'ün yer almadığı gözlemlendi. İzleyiciler, Karagöz'ün neden olmadığını ve Fox TV'den ayrılıp ayrılmadığını merak etmeye başladı. 

İlker Karagöz 26 Ocak 2024 Cuma günkü son programında önemli bir açıklama yaptı. Karagöz bu açıklamasında "neden yok" sorusuna da cevap vermişti aslında. Karagöz, "Önümüzdeki hafta bir sömestır kaçamağımız olacak. Şimdiden söyleyelim" dedi. Özetlemek gerekirse, İlker Karagöz FOX TV ile yollarını ayırmadı çocuklarıyla yarıyıl tatilini geçirmek üzere bir haftalık izin hakkını kullandı. Karagöz'ün 5 Şubat 2024 Pazartesi günü yeniden ekrana dönmesi bekleniyor.

İLKER KARAGÖZ KİMDİR?

İlker Karagöz, 18 Mart 1980'de Muş'ta doğdu ve aslen Çanakkaleli. 40 yaşında ve Balık burcu olan Karagöz, 1998 yılında Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü'ne girdi ve 2002 yılında mezun oldu. Kariyerine 2001 yılında ATV ekranlarında staj yaparak başlayan Karagöz, üniversiteden mezun olduktan sonra ATV'de kadroya geçti. 2007 Şubat ayında Fox TV'ye transfer olan Karagöz, burada çeşitli görevlerde bulundu. ATV'de muhabirlik yapmış, Fox Ankara Haber Merkezi'nde parlamento muhabiri olarak çalışmıştır. Haber sektöründe çalışan Damla Ünler Karagöz ile evli olan İlker Karagöz'ün Can ve Deniz adında iki çocuğu var. 2017'den beri Doğan Şentürk yönetimindeki Fox Haber'de hafta sonu sabah haberlerini sunan Karagöz, kısa sürede izleyicilerin beğenisini kazandı.

 

Yorumlar