İletişim Başkanı Altun'dan Barış Çakan açıkaması

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Barış Çakan ile ilgili açıklamasında, "Devletimiz, kamu huzur ve güvenliğinin zaafiyete uğratılmasına, yalan haberlerin ve algı operasyonlarının zihinlerimizi işgal edip bizi esir almasına asla müsaade etmeyecektir." dedi.

Google Haberlere Abone ol
İletişim Başkanı Altun'dan Barış Çakan açıkaması

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Ankara'da, "Kürçte müzik dinlediği için öldürüldü" şeklinde asılsız haberlere konu olan Barış Çakan ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Altun, olayla ilgili asılsız haberler yapılmasına, "Devletimiz, kamu huzur ve güvenliğinin zaafiyete uğratılmasına, yalan haberlerin ve algı operasyonlarının zihinlerimizi işgal edip bizi esir almasına asla müsaade etmeyecektir" diyerek tepki gösterdi.

Altun açıklamasında şunları söyledi:

Ankara’da hafta sonu ezan okunduğu sırada yüksek sesle müzik dinleyen bir grubu uyaran Barış Çakan isimli genç yavrumuzun çıkan tartışmada hayatını kaybetmesi hepimizi derinden yaralamıştır. Yaşanan elim hadise tüm boyutlarıyla incelenmiş ve gerekli adli süreç başlatılmıştır.

Devletimiz, kamu huzur ve güvenliğinin zaafiyete uğratılmasına, yalan haberlerin ve algı operasyonlarının zihinlerimizi işgal edip bizi esir almasına asla müsaade etmeyecektir. Milletimiz üzerinde oynanan bu alçak oyunun takipçisi olacak ve gerekli tüm adımları süratle atacağız.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti 83 milyon vatandaşımızın sığınağı, koruyucusu ve hizmetkarıdır. Toplumsal huzur ve güvenliğimiz için milletimizle el ele vererek kardeşlik ve barış atmosferini bozmayı hedefleyen karanlık odaklara geçit vermeyeceğiz.

 

Yorumlar