İlçe Milli Eğitim Müdürü Ateş’ten Şehit Aileleri Derneğine ziyaret

Viranşehir ilçesin de Viranşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Ateş yeni faaliyete giren Viranşehir Şehit Aileleri Derneğini ziyaret etti.İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Ateş’e İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, Gençlik Merkezi...

Google Haberlere Abone ol
İlçe Milli Eğitim Müdürü Ateş’ten Şehit Aileleri Derneğine ziyaret

Viranşehir ilçesin de Viranşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Ateş yeni faaliyete giren Viranşehir Şehit Aileleri Derneğini ziyaret etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Ateş’e İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, Gençlik Merkezi Müdürü Çetin Gören, şehit aileleri ve gaziler eşlik etti. Dernek Başkanı Fethi Ekinci’ye faaliyete yeni giren Viranşehir Şehit Aileleri Derneği’nin hayırlara vesile olmasını dileyen Ateş, Ekinci ve dernek yönetim kurulunun Zafer Bayramını kutladı. Dernek Başkanı Fethi Ekinci’ye içinde gül mamülü çeşitli hediyelerin olduğu bir sepet hediye eden Ateş:” Gazisini ve şehidine her zaman sahip çıkan bir milletiz. Ülkemiz üzerinden oynan oyunlar var. Bizler bu oyunları görüyoruz. Tüm Türkiye düşmanları birleşerek ülkemizi yok etmeye çalışıyorlar. Hainliğin zirve yaptığı 15 Temmuz’da bizler şunu gördük. Vatanımız, milletimiz ve bayrağımız için sadece asker, polis değil hepimiz can vermeye hazırız. Şehitlerimiz ve şehit ailelerimiz bizim en kıymetli varlığımız ve emanetimizdir” dedi.

Ziyaretten dolayı memnuniyeti dile getiren Viranşehir Şehit Aileleri Derneği Başkanı Fethi Ekinci Ateş’e teşekkür ederek: “ şehit ailelerimize ve gazilerimizle dayanışmak ve yardımlaşmak amacıyla derneğimizi kurduk. Devlet büyüklerimizin her zaman desteğini gördük. Kendilerine teşekkür ediyorum. Bu anlamlı günde bizleri ziyaret ederek mutlu eden İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sinan Ateş’e ayrıca teşekkür ederim” dedi.

Yorumlar