İl Emniyet Müdürünün kardeşi gözaltında

Mersin İl Emniyet Müdürünün kardeşi sigara kaçakçılarına yönelik operasyon sonrasında ifade üzerine gözaltına alındı. Müdürün kendisi ise merkez çekildi.

Google Haberlere Abone ol
İl Emniyet Müdürünün kardeşi gözaltında

Mersin Emniyet Müdürlüğü, kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele kapsamında büyük bir operasyona imza attı. Yapılan operasyonda, 10 milyon adet kaçak makaronun saklandığı bir depoya baskın düzenlendi. Operasyonda ele geçirilen kaçak ürünler ve suç delilleri, kaçakçılık faaliyetlerine büyük bir darbe vurdu.

EMNİYET MÜDÜRÜNÜN KARDEŞİ GÖZALTINDA

Operasyon sırasında yakalanan şüpheliler, depoda bulunan kaçak makaronların Mersin Emniyet Müdürü Mehmet Aslan'ın kardeşi Nezir Aslan'a ait olduğunu iddia etti. Bu bilgiler ışığında, Nezir Aslan, Ankara'da polis tarafından gözaltına alındı. Olayın ardından soruşturma, daha geniş kapsamlı bir inceleme için jandarmaya devredildi.

Mersin İl Emniyet Müdürü

EMNİYET MÜDÜRÜ GÖREVDEN ALINDI

Nezir Aslan'ın gözaltına alınmasının ardından Mersin Emniyet Müdürü Mehmet Aslan hakkında da soruşturma başlatıldı. Emniyet Genel Müdürlüğü, konuyla ilgili araştırma yapılması için polis başmüfettişlerini görevlendirdi. Soruşturma sürecinin sağlıklı yürütülmesi amacıyla Mehmet Aslan, Emniyet Genel Müdürlüğü emrine alındı ve merkeze çekildi.

Yorumlar