İkinci el Togg fiyatları ne kadar?

TOGG T10X V2 arabaları ikinci el piyasasında yoğun ilgi görmeye devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
İkinci el Togg fiyatları ne kadar?

2023 model TOGG T10X V2 araçları, ikinci el otomobil piyasasında yüksek talep görüyor. 239 adet ilan incelendiğinde, araçların fiyatlarının ve özelliklerinin detayları dikkat çekiyor.

İLANLAR VE FİYATLAR

İkinci el piyasasında TOGG T10X V2 modellerinin çeşitli renk ve donanım seçenekleri mevcut. İlanlarda araçların yılı, kilometre durumu, rengi ve fiyat bilgileri yer alıyor. 2023 model TOGG T10X V2 araçlarının fiyatları genellikle 1.630.000 TL ile 1.850.000 TL arasında değişiyor.

ÖNE ÇIKAN ÖZELLİKLER VE MODEL TERCİHLERİ

Araçların özellikleri arasında uzun menzil kapasitesi, cam tavan, Meridian ses sistemi gibi donanımlar öne çıkıyor. Renk seçenekleri olarak siyah, mavi, bej, beyaz, kırmızı ve füme tonları dikkat çekiyor. İlanlar arasında, sahibinden ve galeriden satış seçenekleri bulunuyor.

SATIŞ YERLERİ VE İL İLAN DAĞILIMI

Bu araçlar için ilanlar Türkiye'nin çeşitli şehirlerinden verilmiş. Özellikle İstanbul, Şanlıurfa, Kütahya, Samsun, Van, Diyarbakır, Gaziantep, Ankara, Bursa, Konya, Çanakkale ve Mersin gibi şehirlerdeki ilanlar dikkat çekiyor.

PİYASADAKİ TALEP VE ALICI İLGİSİ

TOGG T10X V2 araçları, ikinci el piyasasında yüksek talep görmekte. Bu talep, araçların teknolojik özellikleri, tasarımı ve performansı ile ilgili olabilir. Alıcıların bu araçları tercih etmesindeki sebepler arasında, yeni nesil otomobil teknolojilerine olan ilgi ve araçların sunduğu konfor ve performans özellikleri bulunuyor.

2023 model TOGG T10X V2 araçlarının ikinci el piyasasındaki bu yüksek ilgi, Türkiye otomobil piyasasındaki trendler ve tercihleri ortaya koyuyor. 

Yorumlar