İkinci el Togg fiyatları ilan sitelerinde şekilleniyor

İkinci el Togg yerli araba fiyatları merak edilirken ilan sitelerindeki ilan sayısı da artmaya başladı.

Google Haberlere Abone ol
İkinci el Togg ilanları artmaya başladı

İkinci el TOGG ilanı sayısında artışların yanı sıra fiyatları dikkat çekiyor. 15 Temmuz itibariyle yürürlüğe giren ‘ikinci el fiyatı sıfır fiyatını geçemez’ kararı sonrası 2. el TOGG fiyatları tarafında düşüşler gözlemlendi fakat bu kez araç sahipleri telefonda yüksek fiyatlar söylemeye başladı. İşte piyasada ilana verilen ikinci el TOGG fiyatları…

Yerli otomobil TOGG çeşitli konularla gündeme geliyor. TOGG T10X teslimatları bir planlama dahilinde ilerlerken ikinci el TOGG ilanları da dikkatlerden kaçmıyor.

Sıfır TOGG fiyatı geçtiğimiz günlerde döviz kurlarındaki artışlardan sonra zamlanmıştı. Otomobillerde ikinci eli sıfır fiyatını geçmesinin ardından Ticaret Bakanlığı düzenleme yaparak bu durumu engelleme çalışmıştı. Getirilen düzenleme sonrası bazı araç sahipleri ‘sıfır’ atarak ilanlar koymuştu. Bakanlık ise bu durumun da ceza nedeni olacağını açıklamıştı.

İKİNCİ EL TOGG FİYATLAR

İkinci el TOGG ilanları da online sitelerde yer almaya başladı. İlanları gören vatandaşlar, 2. el TOGG fiyatı karşısında şaşkınlığını gizleyemiyor. Sıfır fiyatının altına ikinci el TOGG ilanı veriliyor ama bu kez araç sahipleri telefonda fiyatı yüksek söylüyor.

Şu günlerde ikinci el TOGG ilanı verilen iller arasında Şanlıurfa, İzmir, İstanbul, Kocaeli bulunuyor.

Şuan en düşük ikinci el TOGG fiyatı 1.100.000 TL’den ilana verilmiş durumda. Bu fiyatı 1.333.333 TL ile Şanlıurfa’dan verilen ikinci el TOGG ilanı takip ederken bu TOGG fiyatını 1.563.499 TL ile İzmir’den ikinci el TOGG ilanı takip ediyor.

2. EL TOGG FİYATLARI LİSTESİ - TEMMUZ 2023

İnternette yazılan ikinci el TOGG fiyatları şöyle:

1.100.000 TL
1.333.333 TL
1.500.000 TL
1.562.000 TL
1.563.499 TL

Yorumlar