İki öğretmen engelli öğrenciye tecavüz etti

Kan donduran olay Hindistan'da meydana geldi. 15 yaşındaki görme engelli kız çocuğu iki öğretmeni tarafından iki ay boyunca cinsel istismara uğradı.

Google Haberlere Abone ol
İki öğretmen engelli öğrenciye tecavüz etti

Her gün binlerce taciz ve tecavüz vakasının yaşandığı Hindistan'da kan donduran bir olay yaşandı. Engelli öğrencilere eğitim veren bir okulda 15 yaşındaki kız öğrenci öğretmenleri tarafından istismara uğradı.

İddiaya göre, 15 yaşındaki görme engelli kız çocuğu iki ay boyunca periyodik aralıklarla müzik odasında öğretmenleri 62 yaşındaki Chaman Thakor ve 30 yaşındaki Jayanti Thakor tarafından defalarca tecavüze uğradı.

Periyodik aralıklarla cinsel istismara maruz kalan genç kız okuldan eve gittiğinde teyzesinin kucağına yığıldı. Genç kızın durumu aile üyelerine anlatmaya başlamasıyla olay açığa çıktı. Genç kızın teyzesi olayın ardından hemen polisle iletişime geçti.

Genç kız, geçtiğimiz temmuz ayında müzik eğitimi almak için okula kaydolmuştu. Polis kaynakları olayın ardından iki öğretmenin kayıplara karıştığını belirtirken okul yönetimi iki öğretmenin de işine son verdi.

Hindistan'da tecavüz vakaları sıklıkla görülüyor. Her yıl ortalama 40 bin kişinin tecavüze uğradığı kaydediliyor.

Yorumlar