İkbal Gürpınar babasından sonra annesini de kaybetti, kendisi de yoğun bakımda

Koronavirüs nedeniyle yakın zamanda babasını kaybeden İkbal Gürpınar annesini de aynı hastalıktan kaybetti. Gürpınar'ın kendisi de korona tedavisi görüyor.

Google Haberlere Abone ol
İkbal Gürpınar'a ikinci acı haber

Geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalanan, tedavisi yoğun bakımda devam eden ünlü sunucu İkbal Gürpınar'ın yoğun bakımdaki tedavisi sona erdi. Gürpınar hastalığının dışında acı haberle sarsıldı.

 Ünlü sunucunun annesi Neriman Dönmez koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. Gürpınar'ın babası Murtaza Dönmez ve eniştesi de 2 ay önce koronavirüs sebebiyle vefat etmişti.

Gürpınar'ın oğlu sosyal medyadan yaptığı açıklamada kötü haberi şu sözlerle duyurdu: "Oğlu Alper Gürpınar olarak annemin sayfasından siz sevenlerini bilgilendirmek istedim. Canım anneannemiz Neriman Dönmez, Covid -19'dan dolayı Hakk'a yürüdü. Annem İkbal Gürpınar, bugün yoğun bakımdan normal servise çıktı, tedavisine orada devam edilecek."

İkbal Gürpınar 4 Ekim 1969 tarihinde Kırıkkale'de dünyaya geldi. Okul içinde açılan sınavı kazanarak spikerliğe başlamıştır. Bu arada kurslara katılarak makrome eğitimi aldı.

1994-1995 yılında TRT'de "25.Saat" isimli programla televizyona ilk adımı atmıştır. Ardından Ortadoğu Amme İdaresi'nde ithalat ihracat elemanı sertifika programına katılıp bitirmiştir. Kısa bir süre restoran zincirleri kuran bir firmada Halkla İlişkiler ve Franchising müdürlüğü yaptı.

TRT Gap'ta çeşitli programlar sunmuş, 1998-2000 yılları arasında TRT'de çalışıp, bir hastanede halkla ilişkiler müdüreliği yaptı.

2006 yılında ise Kanal D'de "İkbal'le Yaşama Dair" adlı programı sundu. 

Samanyolu TV'den aldığı teklifi değerlendirip çalışmaya başladı.

"Yüzük Taşı", "Mutluluk Oyunu" ve ardından "Kimse Yok Mu?" isimli programları da sundu.

Daha sonra ise Kanal 7'de yayınlanan "Hayatın İçinden" isimli programı da sundu. "Kimse Yok mu?" ile birlikte olarak TRT'de "Gün Başlıyor" programını sundu. Yaşadıklarını, izlenimlerini ve deneyimlerini 3 kitapta yazdı. Şiir albümleri ve şarkıları bulunmaktadır.

Çocuklar için masallar yazdı. Filiz Sabuncu'nun iki masalının da bulunduğu "İkbal'den Masallar" çocuklar tarafından çok beğenilmiştir. İkbal Gürpınar 3 defa evlenmiştir ve 2 çocuğu bulunuyor.

 

Yorumlar