İİT Olağanüstü Zirvesi

- Türkiye'nin ev sahipliğinde toplanan ve AA'nın "ev sahibi fotoğraf sağlayıcısı" olduğu zirveyi, 37 ülkeden basın mensubu Hilton Convention Center'daki basın merkezinden takip ediyor - Zirveye 650 civarında yerli ve yabancı basın mensubu akredite oldu

Google Haberlere Abone ol
İİT Olağanüstü Zirvesi

İSTANBUL (AA) - ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıma ve ABD Büyükelçiliğini Tel Aviv'den Kudüs'e taşıma yönündeki planını açıklamasının ardından dönem başkanı Türkiye'nin ev sahipliğinde toplanan İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Olağanüstü Zirvesi'ne gazeteciler yoğun ilgi gösterdi.

Anadolu Ajansı'nın "ev sahibi fotoğraf sağlayıcı" olduğu, Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlenen zirve kapsamında Hilton Convention Center'da medya merkezi oluşturuldu.

Basın mensuplarının medya merkezinde kurulan ekranlardan takip ettiği zirveye, 650 civarında yerli ve yabancı basın mensubu akreditasyon yaptırdı. Zirveyi, Türkiye dışında 37 ülkeden yayın kuruluşu temsilcisi takip ediyor.

Zirvenin basına açık bölümleri medya merkezindeki ekranlara yansıtılırken, televizyon ve gazetelerin temsilcileri yayınlarını ve röportajlarını buradan yapıyor.

Yorumlar