İHH Suriye’de kurbanlık alımlarını tamamladı

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı, bayramda Suriye’de kesilecek kurbanlık alımlarını tamamladı.İHH İnsani Yardım Vakfı Suriye Çalışmaları Saha Sorumlusu Cengizhan Özdemir, yaptığı açıklamada, Suriye’deki savaş mağdurlarına...

Google Haberlere Abone ol
İHH Suriye’de kurbanlık alımlarını tamamladı

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı, bayramda Suriye’de kesilecek kurbanlık alımlarını tamamladı.

İHH İnsani Yardım Vakfı Suriye Çalışmaları Saha Sorumlusu Cengizhan Özdemir, yaptığı açıklamada, Suriye’deki savaş mağdurlarına bayramda kurban eti ulaştırmak için alımların tamamladığını belirtti.

Türkiye’den ve farklı ülkelerden bağışlanan kurbanlıkları Suriye halkına ulaştıracaklarını söyleyen Özdemir, "Suriye’nin İdlip, Halep, Hama, Lazkiye, Humus, Şam kırsalları ve kuşatma altında bulunan Doğu Guta gibi bölgelerinde kurban kesim merkezleri oluşturduk. Suriyeli savaş mağdurları için kurbanlık alımlarımızı tamamladık." dedi.

Suriye’de saldırı altındaki halkın gıda sıkıntısı yaşadığını vurgulayan Özdemir, "Kurban Bayramı dolayısıyla binlerce insanın evine et girecek. Bölgede yardımların ulaştığı ailelerin mutluluklarına şahit olacağız. Bayramda ve sonrasında da Suriye’ye çeşitli yardımların gönderilmesine devam edilecek." diye konuştu.

Özdemir, kurban bağışında bulunan hayırseverlere teşekkür etti.

Yorumlar