İETT'ye Stevie Awards'tan 4 ödül

- İETT, bu yıl 14'üncüsü düzenlenen Stevie Awards'ta, "Ulaştırma Sektöründe İnsan Kaynakları" kategorisinde gümüş, "Ulaşım Alanında Yılın Şirketi" kategorisinde Metrobüs Kapasite Artırım Projesi'yle gümüş ve "Yılın Teknik İnovasyonu" kategorisinde Kara Kutu Projesi’yle bronz ödülün sahibi oldu

Google Haberlere Abone ol
İETT'ye Stevie Awards'tan 4 ödül


İSTANBUL (AA) - İETT, uluslararası profesyonellerin ve firmaların yarıştığı iş ödülleri programı olan "Stevie Ödülleri"nden 4'ünü kazandı.

İETT'den yapılan açıklamaya göre, uluslararası standartlarda başarılı kuruluşları, proje ve çalışmaları ödüllendiren, uluslararası iş ödülleri programı olan Stevie Awards ödül töreni, İspanya'nın Barcelona şehrinde 21 Ekim'de gerçekleşti.

İETT, bu yıl 14'üncüsü düzenlenen Stevie Awards'da, "Ulaştırma Sektöründe İnsan Kaynakları" kategorisinde gümüş, "Ulaşım Alanında Yılın Şirketi" kategorisinde Metrobüs Kapasite Artırım Projesi'yle gümüş ve "Yılın Teknik İnovasyonu" kategorisinde Kara Kutu Projesi’yle bronz ödülün sahibi oldu. İETT aynı zamanda "Ulaştırma Sektörü" kategorisinde Halkın Tercihi Ödülü’nün de sahibi oldu.

- Stevie Ödülleri

Stevie Ödülleri, 2002’de dünya çapındaki organizasyonların ve profesyonel çalışanların başarılarının ve pozitif katkılarının kamusal olarak tanıtılması ve onurlandırılması amacıyla oluşturuldu. Stevie Ödülleri’nde 6 farklı kategori bulunuyor. Türkiye’den yapılan başvurular, Uluslararası İş Dünyası Ödülleri kapsamında değerlendiriliyor. Toplamda 200'e yakın kişi jüri olarak projeleri değerlendiriyor.

Yorumlar