İdlib'de iki şehit 5 yaralı askerimiz var

Son Dakika: Milli Savunma Bakanlığı İdlib'de 2 askerin şehit düştüğünü 5 askerin ise yaralandığını açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
İdlib'de iki şehit 5 yaralı askerimiz var

Rusya ve Beşar Esed rejiminin gerginliği arttırmaya devma ettiği İdlib'den son dakika gelişmesi var.

Milli Savunma Bakanlığı, "İdlib bölgesindeki unsurlarımıza yapılan hava saldırısı sonucu 2 kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, 5 silah arkadaşımız da yaralanmıştır." açıklamasında bulundu.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, "İdlib'deki kaynaklardan alınan bilgiye göre, 50’den fazla Rejim unsuru, 5 tank, 2 zırhlı personel taşıyıcı, 2 silahlı pikap ve 1 obüs imha edildi." denildi.

Bakanlığın Twitter adresinden yapılan açıklamada, İdlib'de belirlenen hedeflerin ateş altına alındığı, alınmaya devam edildiği belirtildi. Açıklamada şunlar kaydedildi: "Bugüne kadar olduğu gibi şehitlerimizin kanı yerde bırakılmamış, bundan sonra da bırakılmayacaktır. Hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, TSK ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı personelimiz için de acil şifalar dileriz. Ateşkesi sağlamak üzere İdlib bölgesinde bulunan unsurlarımıza yapılan hava saldırısı sonucu 2 kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, 5 kahraman silah arkadaşımız yaralanmıştır. Belirlenen hedefler ateş altına alınmış, alınmaya devam edilmektedir."

 

Yorumlar

Muallabasar Gitti körpe kuzular vay anam vaykuzularim