İçişleri Bakanı Soylu hayatını kaybedenlerin sayısını açıkladı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Elazığ'daki depremin ardından hayatını kaybedenlerin ve kurtarılanların sayısını açıkladı. Soylu, şuana kadar 39 kişinin enkaz altından kurtarıldığını 22 kişinin ise hayatını kaybettiğini duyurdu.

Google Haberlere Abone ol
hayatını kaybedenlerin sayısını açıklandı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 6,8 büyüklüğündeki depremle sarsılan Elazığ'da arama kurtarma çalışmalarının sürdüğü Mustafa Paşa Mahallesi'nde incelemelerde bulunduktan sonra valilik binasında açıklamalarda bulundu.

BAKANLAR YETKİLİLERDEN BİLGİ ALDI

Bakanlar Soylu, Kurum ve Koca ile Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, AFAD Başkanı Mehmet Güllüoğlu, Elazığ'ın merkez Mustafa Paşa Mahallesi'nde depremde yıkılan binada devam eden arama kurtarma çalışmalarını inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı.

Bakan Soylu, arama kurtarma çalışmalarının sürdüğünü belirterek, "Enkazdan dört ses duyduk, biri kurtuldu, üçünü kurtarmaya çalışıyoruz." dedi.

22 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Soylu, enkaz altındaki 39 kişinin kurtarıldığını ancak Malatya'da 4 ve Elazığ'da 18 olmak üzere 22 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı.

ADIYAMAN CEZAEVİ BOŞALTILACAK

Bakan Soylu, deprem sırasında zarar gören Adıyaman Cezaevi'nin ise boşaltılmasına karar verildiğini söyledi.

Yorumlar