iCareFone For WhatsApp Transfer Full dosya aktarım

iCareFone For WhatsApp Transfer Full dosya aktarımı nasıl olur, ücreti ne kadar?

Google Haberlere Abone ol
iCareFone For WhatsApp Transfer Full dosya aktarım

iPhone bir telefonun yedeklerini alarak bir üst telefona transfer etmek veya Android cihazınızdaki WahtasApp sohbetlerini hiç bozmadan yeni iPhone 13 serisi telefonlarına transfer etmek son dönemlerde hayli zor yapılan işlemler oldu. Peki, iCareFone For WhatsApp Transfer Full dosya aktarımı nasıl olur, ücreti ne kadar veya ücretsiz bir yolu var mı?

iPhone 13'e dosya transferi veya Android cihazlarınızdan iPhone 13'e WhatsApp dosyalarınızı, sohbetlerinizi hiçbir veri kaybı yaşamadan aktarmak gerçekten büyük bir emek istiyor. Çünkü klasik yöntemlerle veya araçlarla yapılan dosya aktarımları, özellikle de önemli işler yapanları bazen üzüyor. Çünkü önemli dosyaların  yer aldığı iPhone cihazınızdaki WahtsApp sohbet dosyaları veya Android cihazındaki dosyaların transferi esnasında birçok kayıp yaşanabiliyor. 

WhatsApp dosyalarının sağlıkli bir şekilde transferi konusunda yaşanan sorunları önceden gören ve bunun ne kadar önemli bir konu olduğunu anlayan yazılım uzmanı girişimcileri bunun için özel bir yazılım geliştirmiş durumdadır. Bunun adı iCareFone For WhatsApp Transfer. Ya da daha kısa adı iCareFone. 

Günümüzde sahip olduğumuz çok sayıda cep telefonu sayesinde tüketicilerin nasıl olduğunu görmek çok yaygın. Android'den iPhone'a geçiş (ya da tam tersi). Olasılıklardan çok, değişiklikler tercihlere veya zevklere dayalıdır, ancak bu, tüm verilerimizi bir platformdan diğerine taşımayı gerektirir. Bu süreçte WhatsApp, verileri taşımak için en çelişkili uygulamalardan biridir. Neyse ki, şu gibi yararlı araçlarımız var: WhatsApp Transferi için Tenorshare iCareFone.

Es cière que WhatsApp'ın kendi yedeği var, Google Drive'a kaydedilir, ancak genellikle birkaç sorun ortaya çıkar. Ve Mountain View bulutu veya başka bir telefon numarası dışında bir hesap kullanırsak, yalnızca verileri kaybetmekle kalmaz, aynı zamanda kayboluruz. Bu, WhatsApp'ın yedeklemeyi algılamamasını sağlar, bu nedenle bir iCareFone gibi bir program işe yarar.

Aradığınız çözümü sorunsuz şekilde sunan bu program, açıklamamız gereken çok ilginç bir arka plana sahip olmasına rağmen, isim bunu oldukça netleştiriyor. Temel olarak, tüm bunların PC'den geçmesine veya WhatsApp verilerini Android'den iPhone'a taşıyın, ya da tam tersi. Hepsinden iyisi, bunu eski moda yöntemle, yani mobil terminalleri bir USB kablosu kullanarak bilgisayara bağlayarak yapar.

WhatsApp verilerinin programın arayüzüne aktarılma şeklinden, herhangi bir kullanıcının büyük problemler yaşamadan kullanabileceği şekilde tasarlanmıştır. Herkes bu tür işlemlere aşina değildir, ancak iCareFone uygulamasıyla, giriş seviyesi bir kullanıcının yapabileceği noktaya kadar bunu çok daha kolaylaştırır. Ayrıca, sohbetler, gruplar, durumlar, multimedya içeriği ve hatta çıkartmalar gibi WhatsApp'ta sahip olduğumuz her şeyi taşıma imkanı verir.

Verilerin yalnızca Android'den iPhone'a veya iPhone'dan Android'e aktarılabileceğini düşünmek yanlış olur. Gerçek şu ki, işletim sistemi ne olursa olsun, cep telefonlarının kombinasyonları sonsuzdur. Bunları bilgisayara bağlamak için yalnızca ilgili USB kablolarıyla iki cep telefonuna ihtiyacınız var. Bununla birlikte, verileri aşağıdaki şekillerde aktarabiliriz:

Ayrıca, iCareFone, verileri taşımak için WhatsApp'ın ötesinde daha fazla platforma sahiptir. Facebook'un sahip olduğu platformun dünya genelinde anlık mesajlaşmada en çok kullanılan ve hakim platform olduğu doğru ancak bu, başkalarına yer olmadığı anlamına gelmiyor. Bu anlamda WhatsApp Business (işletmeniz veya şirketiniz varsa), Vibe, Line, KiK ve WeChat'ten veri aktarma imkanı buluyoruz. Bunların çoğu toplum tarafından iyi bilinmektedir.

Programda da gördüğümüz gibi, üç ana bölüm. Birincisi yalnızca veri aktarımı için ayrılmıştır, ikincisi ise yedekleme için tasarlanmıştır. Telefondaki tüm kişisel verileri bulutta barındırmaya alışkınız ama bazen engellerle karşılaşıyoruz. Bulutta verilen alan yetersizliği veya büyük miktarda dosyayı taşımak için zayıf internet bağlantısı nedeniyle, yerel olarak yedekleme yapmak için hala harika bir seçenektir.

Bu, iCareFone'un bize sunduğu şeydir, cep telefonunu yukarıda belirtilen USB kablosuyla bağlayarak tüm terminal verilerini kaydedebileceğimiz bir yer. Bu yedekleme, fotoğrafları, videoları ve her türlü multimedya içeriğini koruyarak her seviyeye ulaşır; sakladığımız mesajlar, klasörler ve belgeler.

SORUNSUZ BİR AKTARIM NASIL OLUR?

Bu programın tüm giriş ve çıkışları açıklandıktan sonra, WhatsApp verilerini nasıl aktarabileceğinizi göreceğiz. Bu çok basit bir işlemdir, program bile adım adım dikkatlice anlatmaktan sorumludur. Ancak, özet olarak, testimizde ne yapmamız gerektiğini açıklayacağız:

İlk önce Android veya iOS cihazınızı PC'ye bağlayın ve programı başlatın. Tenorshare iCareFone-WhatsApp Transferi. Daha önce iPhone'da "iPhone'umu Bul" hizmeti devre dışı bırakılmalı veya Android'de USB Hata Ayıklama işlevi devre dışı bırakılmalıdır.

Verileri aktarmadan önce, onu korumak ve bir cihazdan diğerine aktarabilmek için WhatsApp uygulamasından bir yedek kopya oluşturmalısınız. Bunu yapmak için 'Ayarlar', 'Sohbetler', 'Yedekleme'ye gidiyoruz.

Bu yapıldıktan sonra program, menşe cep telefonunun numarasını doğrulamamızı ister. Ardından, WhatsApp bize programa girmemiz gereken bir doğrulama kodu gönderecek.
Her şey doğrulandıktan sonra, iCareFone restorasyonu hedef cep telefonunda oluşturmaya devam eder. Program WhatsApp verilerini geri yüklemeden önce o terminalde oturum açmanız gerektiğini vurgulamak önemlidir.

'Oturumu Başlat'a tıklıyoruz ve birkaç saniye bekledikten sonra tüm konuşmalar ve multimedya içeriği diğer terminalde.

FİYATI NE KADAR?

Hiç kimse kolay kolay sadece bir dosya transferi için program satın almayı düşünmez. Ancak şöyle bir gerçek var. "Bir şeyde iyiysen, bedavaya yapma." Bu popüler söz, iCareFone'un yaptıklarına uygulanabilir. O kadar faydalı işlevler sunuyor ki, onları ücretsiz olarak bulmakta zorlanıyoruz. Bu sayede sahip olduğu çeşitli abonelik planları 1 Aylık Lisans, 1 Yıllık Lisans veya Daimi Lisans gibi birçok avantaja sahiptir. 

Program, Tenorshare Co.,Ltd tarafından geliştirilmiştir. iOS, Android ve Windows için uygulamaları mevcuttur.


 

Yorumlar