Icardi oynayacak mı Bayern Münih maçında neden yok?

Icardi'nin bu akşam oynanacak Galatasaray - Bayern Münih maçında oynayıp oynamayacağı konusu taraftarın bugün en çok konuştuğu konu oldu. Peki, Galatasaray'da muhtemel ilk 11'ler kim, Icardi içinde var mı? Şimdi bakalım son duruma...

Google Haberlere Abone ol
Icardi oynayacak mı Bayern Münih maçında neden yok

Icardi bu akşamki maçta oynayacak mı veya neden yok, neden oynamıyor soruları taraftarın kafasını iyice meşgul etti. UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nun dev maçında Galatasaray, Alman futbolunun zirve ismi Bayern Münih'i evinde ağırlıyor. Ancak bu büyük maçın öne çıkan hikayesi, yıldız futbolcu Mauro Icardi'nin kadroda olup olmayacağı belirsizliği.

BEŞİKTAŞ MAÇINDA YAŞADIĞI TALİHSİZLİK

Icardi, Galatasaray'ın Süper Lig'deki en büyük rakiplerinden Beşiktaş ile oynadığı derbi maçında ciddi bir sakatlık geçirdi. Sağ ayak bileği dış tendon grubu ile destek dokusunda tespit edilen hasar ve kanama nedeniyle Arjantinli futbolcunun Bayern Münih karşısında sahada olup olmayacağına sadece maç saatinde karar verilebilecek. Galatasaray'ın bu sezonki en etkili gol silahı olan Icardi'nin durumu, sarı-kırmızılı taraftarlar için büyük bir endişe kaynağı.

Öte yandan, Galatasaray'da sakatlıktan yeni çıkan Faslı yıldız Ziyech, Bayern Münih maçının kadrosunda yer alabilecek. Ancak teknik direktör Okan Buruk'un kararı merakla bekleniyor.

Gruptaki duruma bakıldığında Galatasaray, 4 puanla ikinci sırada bulunuyor. Özellikle Manchester United'ı 3-2 mağlup etmeleri sonrasında morallerin yüksek olduğu sarı-kırmızılı takımda, Icardi'nin durumu ne olursa olsun Bayern Münih'e karşı alınacak bir sonuç, grubun seyrini değiştirebilir.

BAYERN MÜNİH'TE EKSİK ÇOK

Alman devi Bayern Münih ise grupta 6 puanla lider konumda. Ancak onlar da sakatlıklarla boğuşuyor. Dayot Upamecano, Serge Gnabry, Raphael Guerreiro, Leon Goretzka ve Manuel Neuer gibi yıldızlar maç kadrosunda yer almayacak.

Geçmişte Avrupa kupalarında Türk takımlarıyla maç kaybetmeyen Bayern Münih, tarihinde Galatasaray ile iki kez karşılaştı. Ancak bu sefer, Icardi'nin durumu belirsizliğini korurken, Türk devi Galatasaray'ın sahadan neyle ayrılacağı büyük bir merak konusu.

Bu dev karşılaşma, Rams Park'ta saat 19.45'te başlayacak ve dünya futbolunun gözleri bu müsabakaya çevrilecek. Maçı İtalyan hakem Davide Massa yönetecek.

GALATASARAY'IN MUHTEMEL İLK 11'İ

Galatasaray: Muslera, Angelino, Abdülkerim, Sanchez, Boey, Torreira, Kaan, Kerem, Zaha, Tete, Barış

Bayern Münih: Uriech, Davis, Min-Jae, De Ligt, Laimer, Kimmich, Musiala, Muller, Sane, Coman, Kane

 

Yorumlar