İbrahim Kahveci kimdir? İbrahim Kahveci nereli, neden ayrıldı, Adnan Kahveci ile akraba mı?

İbrahim Kahveci neden kovuldu, Halk TV'den neden ayrıldı, kendi mi ayrıldı kanal mı kovdu? İbrahim Kahveci kimdir? İbrahim Kahveci nereli, neden ayrıldı, Adnan Kahveci ile akraba mı?

Google Haberlere Abone ol
İbrahim Kahveci kimdir? Adnan Kahveci neyi olur?

İbrahim Kahveci, 1992 yılında İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi'nden mezun olmuş, sermaye piyasalarında uzun yıllar araştırmacı olarak çalışmış, ekonomi alanında önemli katkılarda bulunmuştur.

İbrahim Kahveci, İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi bölümünden 1992 yılında mezun olmuştur. Trabzon Of kökenli ailenin bir ferdi olarak tanınan Kahveci, eski Maliye Bakanı Merhum Adnan Kahveci'nin yeğenidir. Eğitim hayatı ve kökeni ile ilgili bu detaylar, onun hayatının önemli bir parçasını oluşturmakta.

Yeni Şafak Gazetesi'nde günlük yazılarını kaleme alarak gazetecilik kariyerine başlayan İbrahim Kahveci, daha sonra Türkiye Gazetesi'nde köşe yazılarına devam etmiştir. Ekonomi şefliği görevini Yeni Şafak ve Türkiye Gazetesinde üstlenen Kahveci, günümüzde Karar Gazetesi'nde köşe yazıları yazmakta, ekonomi şefliği ve ekonomi yazarlığı görevlerini sürdürmektedir. Ayrıca, birçok televizyon kanalında ekonomi konularında bilgi birikimi ve yorumlarıyla ekran severlerle buluşmaktadır.

İBRAHİM KAHVECİ HALK TV'DEN NEDEN AYRILDI?

İbrahim Kahveci neden kovuldu, CHP'nin yayın organı olarak bilinen Halk TV'den neden ayrıldı, kendi mi ayrıldı kanal mı kovdu?

Eski Yeni Şafak yazarı ve yeni AK Parti karşıtı muhalif ekonomist yazar İbrahim Kahveci, AK Parti'ye karşı muhalefet ettiği CHP'nin yayın organından da kovuldu. 

CHP tarafından finanse edildiği ileri sürülen Halk TV'de Mehmet Tezkan ve Seda Selek ile birlikte program konuğu olan İbrahim Kahveci son günlerde programda görünmeyince seyirci merak etmeye başladı.

Gelen son bilgilere göre İbrahim Kahveci ile kanal yönetimi arasında bazı konularda anlaşmazlık yaşandı ve kanal onu kovma kararı aldı. 

Kahveci ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, kanal ile süre konusunda anlaşamadıklarını ileri sürdü.

Kahveci, kanalın program saatini 3 saate çıkarmaya çalıştığını ancak kendisinin bunu kabul etmeyerek ayrıldığını ileri sürdü. 

İbrahim Kahveci neden kovuldu, Halk TV'den neden ayrıldı?
İbrahim Kahveci neden kovuldu, Halk TV'den neden ayrıldı?

 

İBRAHİM KAHVECİ KİMDİR?

Yeni Şafak gazetesindeki yazılarıyla tanınan İbrahim Kahveci, bir süre sonra AK Parti muhalifi isimler arasına katıldı. Kahveci 1992 yılında İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi bölümünü bitirdi. Eski Maliye Bakanı Merhum Adnan Kahveci'nin yeğeni olan İbrahim Kahveci aslen Trabzonludur.

İbrahim Kahveci, sermaye piyasalarında uzun süre araştırmacı olarak çalışmış, bir çok yayın gruplarında görüş ve makaleleri yer almıştır.

Ekonomi şefliği ile ekonomi yazarlığına devam eden Kahveci bir çok televizyon kanalında ise ekonomi konusunda bilgi birikimini ve yorumlarını izleyiciler ile paylaşmıştır.

ADNAN KAHVECİ'NİN NEYİ OLUR?

İbrahim Kahveci, Adnan Kahveci'nin yeğeni yani akrabasıdır.


 

Yorumlar

karabigalı sami yılmaz hayırlı olsun değerli bir yorumcu gönül ister ki tekrar eski takımına eski kulübüne dönsün