İbrahim Ay bulundu mu?

Gerçeğin Peşinde programında gündeme gelen 5 yaşındaki İbrahim Ay bulundu mu?

Google Haberlere Abone ol
İbrahim Ay bulundu mu?

İnci Ertuğrul'un sunmunu yaptığı Gerçeğin Peşinde programında gündeme gelen İbrahim Ay ile ilgili gelişmeler merak ediliyor. İbrahim Ay bulundumu, yeni bir gelişme var mı? 

5 yaşındaki 20 Nisan 2020 Pazartesi günü saat 11.00 sularında Sinop'un Eymir köyünden kayboldu. Evinden çıkarak köy yolunda yürüdüğü belirtilen İbrahim Ay'dan bir daha da haber alınamadı. 

İbrahim Ay'ın nerede, kim tarafından kaçırılmış veya öldürülmüş olabileceği ihtimalleri hala araştırılıyor.

Son olarak çeşitli ithamlarla karşı karşıya kalan komşu kızının annesi de canlı yayına çıkarak kendini savunmaya çalıştı. 

4 çocuk annesi Şerife Ay, komşu çocuğunun kaybolmasıyla ilgili kendisine yönelik suçlamaları kabul etmedi.

Kendini ifade edemeyen, otizm hastası olan İbrahim Ay'ın nerede olduğu hala bilinmiyor. 

İbrahim ile ilgili şu ana kadar tek somut delil, köyde kuzularını anlatan 8 yaşındaki kız çocuğunun, "İbrahim'in evinden çıkarak köy yolundan gittiğini gördüğünü" söylemesidir. Ancak bu çocuğun da ne kadar doğru söyleyip söylemediği de bilinmiyor. 

Köylülerin anlatımlarına göre köy, yaban ve vahşi hayvanların sık uğradığı bir bölgede yer alıyor. Özellikle de kurtların sık sık köye uğradığı ileri sürülüyor. Ancak köyde köpekler bulunduğu, bu nedenle kurtların çok da rahatlıkla köye giremeyeceği belirtiliyor. 

GİZLİ TANIKTAN ÇARPICI İDDİA

Öte yandan programa bağlanan köyden bir kadın çarpıcı iddialarda bulundu. İsmini vermek istemeyen köylü kadın, İbrahim'in kaybolduğu gün, onu gören çoban kızın amcasının da o bölgede tarla sürdüğünü, ancak nedense bu konunun gizlenmeye çalışıldığını söyledi. Köylü kadın, bu konunun tanık olan küçük kızın babaannesi tarafından gizlenmeye çalışıldığının altını çizdi. Köylü kadın bu iddianın bütün köylüler tarafından da dillendirildiğini söyledi.

İbrahim Ay'ın bulunduğu köyün havadan görüntüsü:

Detaylar Geliyor...

Yorumlar