İbo Show kaç para alıyor ne kadar kazanıyor?

İbo Show kaç para alıyor ne kadar kazanıyor veya İbrahim Tatlıses program başına ne kadar ücret alıyor soruları son dönemlerde cevabı en çok merak edilen sorular oldu.

Google Haberlere Abone ol
İbo Show kaç para alıyor ne kadar kazanıyor?

İbo Show kaç para alıyor ne kadar kazanıyor veya İbrahim Tatlıses program başına ne kadar kazanıyor ya da ne kadar alıyor soruları bu aralar sıklıkla cevabı aranan sorular oldu. Peki, İbrahim Tatlıses kaç para alıyor ya da İbo Show kaç para alıyor? İşte sorunun cevabı: 

Son olarak programında sıra gecesi düzenleyen ve Zekeriya Ünlü gibi büyük bir sanatçıyı programında konuk eden Tatlıses, ilk bölümünden beri reytinglerde büyük bir başarı elde ediyor. İlk olarak 16 bölümlük bir anlaşma imzalayan yapım ekibi, İbo Show'un başarısından dolayı 16 bölüm daha anlaşma imzalamıştı.

İbo Show 2021 ilk programdan bir kare

 

16 bölüm daha anlaşma imzalayan İbo Show'un yapımcısından Tatlıses'e son model bir kırmızı arabada hediye edilmişti. 750 Bin lira değerindeki arabasıyla başarı pozu veren Tatlıses'e binlerce beğeni ve yorum gelmişti. "Helal olsun sonuna kadar hak ediyor" yorumlarına karşılık programındaki başarıyı bir üst seviyeye taşıyan başarılı sunucu Tatlıses, dikkatleri üzerine çekti. Peki, İbrahim Tatlıses bölüm başına ne kadar kazanıyor veya ne kadar ücret alıyor? 

İbo Show, İbrahim Tatlıses'in kendi üzerine telifli programı olduğu için programın yapıldığı kanallarla paket sözleşmeler yapılıyor. Yani İbrahim Tatlıses ücret karşılığında değil anlaşmalar karşılığında program yapıyor. Tatlıses'in 2021 İbo Show'dan ne kadar kazandığı tam olarak bilinmiyor ancak; İbrahim Tatlıses 2004 yılında İbo Show'dan aylık ortalama 200 bin lira kazanıyordu. 

İbo Show'un kazancı hakkında sosyal medyadan gelen iddialara göre, Tatlıses İbo Show'dan 2021 yılı itibariyle aylık olarak 250 bin lira ile 300 bin lira arasında bir ücret kazanırken; İbo Show'un ise toplamda aylık 1 milyon lira kazandığı iddia edildi. Sosyal medyada büyük ses getiren bu durumu ise on binlerce insan yorumladı.


 

 

Yorumlar