iBB'de 1700 makam aracı bulamayınca Kapıkule'de bekleyen gurbetçilerin araçlarını koydular

CHP'li İBB başkanı, seçim öncesinde belediyede 1700'den fazla makam aracı bulunduğunu ileri sürmüştü. Göreve geldiğinde, sözünü ettiği bütün makam araçlarını Yenikapı Meydanı'nda sergileyeceğini belirten İBB başkanı, söylediği gibi makam araçlarını bulamayınca belediyeye ait hizmet araçlarını Yenikapı Meydanı'na çekti. Euronews ve Halktv gibi kanalların internet siteleri de iddia edilen makam araçlarını göremeyince Kapıkule Sınır Kapısı'nda bekleyen gurbetçilere ait araçların fotoğrafını "İBB'deki israf Yenikapı"da şeklinde verdi.

Google Haberlere Abone ol
iBB'de 1700 makam aracı bulamayınca Kapıkule'de bekleyen gurbetçilerin araçlarını koydular

Euronews isimli sözde uluslararası haber ajansı ile Halk TV, Kapıkule Sınır Kapısı'nda bekleyen araçların görüntüsünü, CHP'li İmamoğlu'nun Yenikapı'da sergileyeceği lüks makam araçları olarak yayınladı.

Euronews ve Halk TV Kapıkule sınır kapısı otoparkı fotoğrafını #Yenikapı'da çekilmiş gibi servis edip İmamoğlu'nun siyasi şovuna dijital manipülasyon desteği veriyor.

CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, seçim öncesinde İBB'de 1700'den fazla lüks makam aracının kullanıldığını ileri sürmüştü. 

İmamoğlu, göreve gelir gelmez bu makam araçlarını bir araya getirerek Yenikapı'da sergileyeceğini söylemişti.

Ancak, söylendiği gibi İBB'de 1700 lüks makam aracı bulunamayınca da ortaya komik biir durum çıktı. 

Çünkü Yenikapı Meydanı'na belediyeye ait hizmet araçları getirildi. Bunların arasında kamyonetler de bulunuyor.

Yorumlar