İBB STK Koordinatörü Hasan Akkuş'tan başörtülü kadın saldırı

İBB STK Koordinatörü ve Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Akkuş, başörtülü kadına hem küfretti hem de saldırdı.

Google Haberlere Abone ol
İBB STK koordinatöründen başörtülü kadın saldırı

CHP'li Büyükçekmece Belediyesinde düzenlenen rüşvet ve yolsuzluk operasyonu esnasında skandal bir olay yaşandı.

CHP'li Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Akkuş, belediyede rüşvet operasyonu sırasında başörtülü bir kadına saldırdı. Kalabalık bir ortamda yaşanan olayda, Akkuş'un kadının boğazını sıkarak küfür ettiği bildirildi.

Olaya tanık olan bir gazetecinin, 'Yapma, dur' diyerek Akkuş'u durdurmaya çalıştığı, ancak CHP'lilerin saldırıya uğrayan kadının değil, Akkuş'un yanında yer aldığı dikkat çekti. Bazı kişilerin ise olayın kaydedilmesini engellemeye çalışarak kameraları kapatmaya çalıştığı ve "Çekmeyin" dediği görüldü.

Hasan Akkuş, 1994 yılından 2016'ya kadar Büyükçekmece Belediyesi'nde Özel Kalem Müdürlüğü yapmış, 2016'dan bu yana ise Siyasi ve Sosyal İşler Başkan Yardımcılığı görevini yürütmekte. Ayrıca, 2020 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde (İBB) Sivil Toplum Kuruluşları Koordinatörlüğü'nde görev aldığı belirtiliyor.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na teşekkür eden Akkuş, "Dileğim; beni bu göreve getirenlere layık olmak, bana inanıp güvenen Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu'na mahçup olmamaktır." ifadelerini kullanmıştı.

Skandal olayın ardından yetkililer tarafından soruşturma başlatıldığı ve gerekli işlemlerin yapılacağı bekleniyor. Olayın detayları ve Hasan Akkuş'a yönelik atılacak adımlar konusunda henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

CHP'li Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Akkuş, rüşvet operasyonu sırasında başörtülü bir kadına saldırdı ve skandal bir davranış sergiledi. Olay, çeşitli tepkilere yol açarken, ilgili yetkililerin soruşturma başlattığı ve gerekli adımların atılacağı bildirildi.

Yorumlar