Hüseyin Gülerce: Fetullah Gülen intihar edebilir

Yazar Hüseyin Gülerce, ABD yeni yönetiminin iade kararı alması halinde Fetullah Gülen'in intihara kalkışabileceğini savundu

Google Haberlere Abone ol
Hüseyin Gülerce: Fetullah Gülen intihar edebilir

Sonhaberler | Haber Merkezi

Star yazarı Hüseyin Gülerce, darbe girişiminin planlayıcısı Fethullah Gülen'in intihar edebileceğini iddia etti. Gülerce, "Donald Trump, Türkiye’nin gönderdiği belgelerle Fethullah Gülen’i iade etmeye kalkabilir, tutuklamaya kalkabilir. Ve Fethullah Gülen intihar edebilir" görüşünü savundu.

Beyaz TV'de yayınlanan "Ortak Akıl" programında konuşan Hüseyin Gülerce'nin açıklamalarından ilgili bölüm şöyle: Fethullah Gülen 'Dava için intihar edin' dedi ya. Bir Müslüman'dan duyulacak laf mı bu. Fethullah Gülen’in kendisi intihar edebilir. Bu sabah geldi aklıma, başkalarına intiharı tavsiye ediyor. 'Dava için gerekirse hayatınızı feda edebilirsiniz' diyor. Kendisi için de geçerli. Öyle bir nokta gelebilir ki. Trump, Türkiye’nin gönderdiği belgelerle Fethullah Gülen’i iade etmeye kalkabilir, tutuklamaya kalkabilir. Ve Fethullah Gülen intihar edebilir. Trump’ın bir adım atması, Fethullah Gülen’in intihar etmesine neden olabilir. İntihar ederse şaşırmam. 

Yorumlar