HÜDA PAR'dan Batman'da iddialı aday

HÜDA PAR Batman ve Bingöl adayları ile ilçe adayları açıklandı. HÜDA PAR Batman'da milletvekili Serkan Ramanlı'yı aday gösterme kararı aldı.

Google Haberlere Abone ol
HÜDA PAR'dan Batman'da iddialı aday

HÜDA PAR, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde Batman'da milletvekili Serkan Ramanlı'yı Batman Belediye Başkanlığı için aday olarak belirledi. Parti, Batman il ve ilçelerindeki diğer adaylarını da açıkladı. Adaylar arasında Hasankeyf, Gercüş, Kozluk, Beşiri, Bekirhan ve Balpınar ilçe ve belde belediye başkan adayları yer alıyor.

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nun da katılımıyla gerçekleşen aday tanıtım toplantısında, Serkan Ramanlı'nın Batman Belediye Başkanı adaylığı duyuruldu. Türkiye'nin dört bir yanında yerel seçimlere hazırlanan HÜDA PAR, Batman'da da güçlü bir adayla seçim yarışına katılıyor.

HÜDA PAR'IN BATMAN İL VE İLÇE ADAYLARI

Parti, Batman ilçeleri için de adaylarını belirledi. Hasankeyf için Zeki Çetin, Gercüş için Süleyman Seyyidoğlu, Kozluk için Hasan Aşkın, Beşiri için Osman Ortaç, Bekirhan için İsmetullah Aksoy ve Balpınar için Hüseyin Söğüt belediye başkan adayı olarak seçildi. 

HÜDA PAR, 31 Mart yerel seçimlerine yoğun bir hazırlık süreci içinde. Parti, aday tanıtım toplantıları ve seçim stratejileri ile seçmenlerin desteğini kazanmayı hedefliyor. Her bir aday, kendi bölgelerinde seçmenlerle buluşarak, parti politikalarını ve yerel yönetimlere dair vizyonlarını paylaşacak.

HÜDA PAR BİNGÖL ADAYLARI DA AÇIKLANDI

31 Mart yerel seçimleri yaklaşırken HÜDA PAR, seçimlerde yarışacak adaylarını kamuoyuna tanıtmaya devam ediyor.

HÜDA PAR; Şanlıurfa, Van, İstanbul ve İzmir'in ardından bugün de Bingöl'de aday tanıtım programı düzenledi.

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nun katılımıyla gerçekleştirilen olan aday tanıtım programında, bölgedeki bazı il ve ilçelerin belediye başkan adayları açıklandı.

Bingöl İl Belediye Başkan Adayı Yunus Emiroğlu oldu.

Solhan İlçe Belediye Başkan Adayı Nihat Kanat oldu.

Genç İlçe Belediye Başkan Adayı Ramazan Güner oldu.

Karlıova İlçe Belediye Başkan Adayı Yavuz Bingöl oldu.

Yorumlar