HÜDA PAR'a iftira üstüne iftira

HÜDA PAR'a iftira üstüne iftira atarak seçimi kazanabileceğini düşünen muhalefet partileri her geçen komik duruma düşüyor.

Google Haberlere Abone ol
HÜDA PAR'a iftira üstüne iftira

Seçimlerde büyük bir hüsran yaşayan CHP, İyi Parti ve HDP, seçim sonrasında el birliğiyle ağız değişikliği yaparken, HÜDA PAR'a da koro halinde iftiralar atmaya başladı.

HÜDA PAR ile hiçbir ilgisi olmayan iddialar üzerinden karalama kampanyaları yapan muhalefet partilerinin ortaya attığı bütün iddialar tek tek yalanlandığı halde, aynı yalanlar meydanlarda veya medyada tekrar tekrar dile getiriliyor. 

İFTİRA 1: HÜDA PAR BAYRAKLA İLGİLİ SORUNU VAR

En son HÜDA PAR'ın bayrak ve vatanla ilgili sorunu olduğunu ileri süren CHP'lilere HÜDA PAR Türk bayraklarıyla düzenlediği mitinglerle cevap verdi; bu ülketinin bölünmesi bir yana tam bağımsız bir ülke olması için çalışacaklarının altını çizdiler.

İFTİRA 2: HÜDA PAR KADINLARI SAHİPLENDİRECEKMİŞ

Öte yandan, HÜDA PAR'ın yetim çocuklar ve annelerine devlet tarafından sahip çıkılması gerektiği yönündeki önerisi ise zihniyeti bozuk muhalefet tarafından tamamen çarpıtılarak verildi.

CHP ve İyi Partililer, "Yetim annelerine sahip çıkılması, yardım edilmesi" gerektiğini ifade eden HÜDA PAR'lılar için, "Kadınları sahiplendirmek istiyorlar" şeklinde akla ziyan iddialarla ortaya attılar. 

İddialara HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu'ndan detaylı bir açıklama geldi.

İşte Zekeriya Yapıcıoğlu'nun kadınlarla ilgili açıklaması:

 

İFTİRA 3: HÜDA PAR MECLİSTE YEMİN ETMEYECEK

CHP'li Özgür Özel katıldığı bir televizyon kanalında, HÜDA PAR'ın Milletvekili yeminine karşı olduğunu, bu nedenle yemin etmeyeceğini, hükümetin yemin törenini ertelediğini ileri sürmüştü. 

Özel'in bu açıklamasına HÜDA PAR'dan anında yalanlama geldi ve yemin ile ilgili hiçbir itirazlarının olmadığı belirtildi. 

Ancak bu açıklamaya rağmen Özgür Özel, gittiği her yerde iftirasını sürdürmeye devam etti.

İFTİRA 4: HÜDA PAR HİZBULLAH'TIR

HÜDA PAR, en son 22 yıl önce varlığı bilinen Hizbullah ile hiçbir alakasının olmadığını defalarca açıkladı. HÜDA PAR'ın Hizbullah ile organik ya da inorganik hiçbir bağının olmadığı biliniyor. 

İFTİRA 5: HÜDA PAR GAFFAR OKAN'I ÖLDÜRDÜ

1999 yılında Diyarbakır'da öldürülen Gaffar Okan'ın JİTEM yani dönemin derin devlet yapılanması tarafından öldürüldüğünü herkes bilir. 

Yorumlar