HÜDA PAR belediye başkan adaylarını açıkladı

HÜDA PAR Türkiye genelinde 101 yerde gösterdiği belediye başkan adayını açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
HÜDA PAR belediye başkan adaylarını açıkladı

Antalya, HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nun liderliğinde gerçekleşen büyük bir siyasi etkinliğe ev sahipliği yaptı. Kepez ilçesindeki Erdem Beyazıt Kültür Merkezi'nde düzenlenen aday tanıtım toplantısı, Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayarak, katılımcılara manevi bir atmosfer sundu.

GAZZE'NİN SESSİZ ÇIĞLIĞI

Yapıcıoğlu, konuşmasında son dört buçuk aydır Gazze'ye yönelik saldırıların insanlık dışı boyutlarına dikkat çekti. İsrail'in uluslararası hukuku hiçe sayan eylemlerine değinen Yapıcıoğlu, Gazze'de yaşanan insanlık dramının altını çizdi ve İslam dünyasının birlik olma çağrısında bulundu.

HÜDA PAR'IN SEÇİM VAATLERİ

Seçim gündemine de değinen Yapıcıoğlu, zorlu şartlara rağmen ümitsizliğe yer olmadığını vurgulayarak, israf ve savurganlığın önüne geçilmesi, haramdan uzak durulması gibi prensipleri öne çıkardı. Ayrıca, HÜDA PAR'ın şeffaf yönetim anlayışı ve halka hesap verilebilirliğin altını çizdi.

GÜVENLİ ŞEHİRLER İÇİN HÜDA PAR

Yapıcıoğlu, HÜDA PAR yönetimindeki şehirlerin güvenli ve huzurlu olacağını, rüşvet ve kayırmacılığın son bulacağını belirtti. Ailelerin temel ihtiyaçları doğrultusunda suyun ücretsiz olacağını, sosyal belediyecilik anlayışıyla kimsenin aç ve yardımsız kalmayacağını ifade etti.

ANTALYA VE DİĞER İLLERDE ADAYLAR BELLİ OLDU

Toplantıda Antalya, Konya, Denizli, Karaman, Burdur ve Isparta gibi önemli iller için belediye başkan adayları kamuoyuna tanıtıldı. Yapıcıoğlu, adayların bölge halkının ihtiyaçlarına yanıt verecek nitelikte olduğunu vurguladı.

Yorumlar