HUAWEI Mate 40 Pro özellikleri ve fiyatı ne kadar?

Yıllardır dünyanın en yenilikçi kamera teknolojileri, akıllı telefonlarda sıkça kullanıldı ve tüketicilerin, giderek daha gelişmiş hale gelen mobil cihazları kullanarak profesyonel görünümlü fotoğraflar elde etmesine olanak tanıdı.

Google Haberlere Abone ol
HUAWEI Mate 40 Pro özellikleri ve fiyatı ne kadar?

Yıllardır dünyanın en yenilikçi kamera teknolojileri, akıllı telefonlarda sıkça kullanıldı ve tüketicilerin, giderek daha gelişmiş hale gelen mobil cihazları kullanarak profesyonel görünümlü fotoğraflar elde etmesine olanak tanıdı. Bununla birlikte, son yıllarda akıllı telefon sektörünün zirvesine dramatik bir şekilde yükselen Huawei, her zaman olduğu gibi akıllı telefonlarında fotoğraf yetenekleri açısından öne çıkıyor.

Amiral gemisi HUAWEI Mate Serisi’nin üç neslinde de kullanıcılar geniş açılı çekimlere artan miktarda ayrıntı sığdırmayı başardılar. Ünlü kamera markası Leica ile ortaklaşa tasarlanan HUAWEI Mate 40 Pro'da son teknoloji Ultra Geniş Cine Kamera kullanılıyor.

Daha geniş açılı manzara ve grup fotoğrafları çekin

Huawei’nin Ultra Geniş Cine Kamerası ve Ultra Vision Selfie kamerası ister dağlar ister gökdelenler, isterse sadece büyük bir arkadaş grubu olsun, kadraja daha fazlasını sığdırmanıza yardımcı olur. HUAWEI Mate 40 Pro’nun son derece geniş görüş alanı, sizin ve arkadaşlarınızın restoran veya evde masanın etrafında güzel bir fotoğrafını çekmek için zorlanmayacağınız anlamına gelir. Ayrıca, manzara fotoğrafçılığınıza ekstra bir etki ve yoğunluk kazandırarak, baktığınız her şeyi tam anlamıyla sergilemenize yardımcı olur.

Balık gözü lens bozulması, akıllı telefon fotoğrafçılığında çoğu zaman gözden kaçan bir sorundur ve HUAWEI Mate 40 Pro’nun bozulma düzeltme algoritması, benzersiz geniş açı fotoğrafçılığı sunar. Artık, bir grup fotoğrafının neresinde olursanız olun, yüzünüzün gerilmesi veya çarpık olması konusunda endişelenmenize gerek kalmayacak.

Her seferinde keskin, dengeli görüntülerin keyfini çıkarın

Ultra Geniş Cine Kamera, geniş ve güçlü etkili olduğu kadar ayrıntılı ve dengeli görüntüler üretmek için Huawei’nin en iyi donanım ve yazılım çözümleriyle geliştirildi. Geniş boyutlu 1 / 1,53 inç sensörün yanı sıra büyük 1.6μm pikselleri ile HUAWEI Mate 40 Pro, zengin renklere sahip keskin, ayrıntılı görüntüler üretmek için ışık alımını en üst düzeye çıkarır. Öznenin gölgede olduğu ters aydınlatmalı ortamlarda bile, örneğin parlak bir pencereye göre kadrajlanmış durumda, akıllı algoritmalar renkleri aşırı parlak hale getirmeden veya arka plan ayrıntılarını feda etmeden ön plandaki ışığı ve detayı optimize etmeye yardımcı olur.

Her türlü aydınlatma ortamında kullanımı kolay

Bu da bizi, ancak hava karardıktan sonra görülebilen Ultra Geniş Cine Kameranın belki de en etkileyici özelliğine götürüyor. Harika gece çekimleri yapmak için Gece Moduna geçmeniz bile gerekmez. HUAWEI Mate 40 Pro, sokak lambaları veya neon mağaza işaretleri gibi zorlu aydınlatma ortamlarında karmaşık ışık kaynakları ile oynar ve inanılmaz derecede gerçekçi renkler üretmek için mercek yansımasını keser. Bir akıllı telefon kamerasında mümkün olan en iyi gece çekimlerini arıyorsanız, HUAWEI Mate 40 Pro, yaratıcı olmanız için size daha fazla zaman bırakan ekstra rahatlık seviyesi sunar.

EMUI 11'de Huawei Share ve Huawei'nin yalnızca akıllı telefonlar, tabletler ve dizüstü bilgisayarlar için değil, aynı zamanda ses, giyilebilir cihazlar ve ev teknolojisi için de devam eden genişlemesi sayesinde, en sevdiğiniz fotoğrafları herhangi bir üçüncü parti yazılıma ihtiyaç duymadan paylaşmak artık her zamankinden daha kolay.

Huawei’nin açık ve güvenli uygulama platformu AppGallery, artık her gün yenileri eklenen binlerce popüler küresel ve yerel uygulamayı barındırıyor. Huawei’nin resmi arama motoru Petal Search, dünya çapındaki kullanıcılara Instagram, Facebook ve WhatsApp gibi en sevdikleri uygulamaların yanı sıra haberler, videolar, resimler, alışveriş, uçuşlar ve yerel işletmelerde arama yapabilecekleri bir yer de sunuyor.

HUAWEI Mate40 Pro, 13.999 TL tavsiye edilen son kullanıcı satış fiyatı ile tüketicilere sunuluyor. Teslimattan sonra siparişlerim sekmesinden "İnceleme Yaz" seçeneğine tıklayarak yorum bırakan tüketiciler, HUAWEI Band 4 Pro’yu 1 TL karşılığı alabileceği kupon kodu da kazanıyorlar.

Yorumlar