Hopkins: 48 yıl önce bıraktım hayatım değişti

Ünlü Hollywood yıldızı her yıl olduğu gibi bu yıl da yeniyıl mesajını, alkolü bırakmaya teşvik edici ifadelerle yayınladı. Hopkins,

Google Haberlere Abone ol
Hopkins: 48 yıl önce bıraktım hayatım değişti

Ünlü oyuncu Anthony Hopkins, yeni yıl dileklerini sosyal medya üzerinden takipçileriyle paylaşarak, 48 yıl önce alkolü bıraktığını ve hayatının bu kararla nasıl değiştiğini dile getirdi. Her yıl yeni yıl mesajları ile alkolizmle mücadele edenlere umut ve ilham veren Hopkins, bu geleneğini sürdürdü.

Hopkins, geçmişte yaşadığı zorlukları ve bu zorlukların üstesinden nasıl geldiğini anlatarak, alkolizmle mücadele edenlere yönelik umut dolu mesajlarını iletti. "Yeni yılınız kutlu olsun, harika vakit geçirin. Eğer akşamdan kalma olursanız, beni hatırlayın. Ben artık olmuyorum. Çünkü 48 yıl önce bugün alkolü bıraktım. Bunun için yardım aldım ve hayatım değişti" diyerek, kişisel deneyimlerini paylaştı.

Hopkins, alkolü bırakma kararını aldığı dönemi ve bu kararın ardından yaşadığı değişimleri detaylandırdı. 1975 yılında Arizona'da bir otel odasında uyandığında, oraya nasıl geldiğini hatırlayamadığını ve bu durumun kendisine, "Bunu bırakmam lazım yoksa ya birini ya da kendimi öldüreceğim" diye düşündürdüğünü anlattı. O andan itibaren hayatının yeni bir anlam kazandığını belirtti.

Alkolü bırakma kararı, Hopkins'in hayatında bir dönüm noktası oldu ve alkolizmle mücadele edenlere umut veren bir örnek hâline geldi. Onun bu kararlı tutumu ve alkolü bırakışının üzerinden geçen uzun zaman, hayatın her döneminde değişim yapmanın mümkün olduğunu gösteriyor.

 

Yorumlar