Hook Coin nedir, neden yükseliyor, kimin, güvenilir mi, sahibi kim?

Kripto dünyasında bu aralar Hook Coin nedir, kimin, güvenilir mi, sahibi kim, neden bir anda yüzde 2500'lerden fazla yükseliş kaydettiği soruları bu aralar merakla soruluyor.

Google Haberlere Abone ol
Hook Coin nedir, kimin, güvenilir mi, sahibi kim?

Hook Coin nedir, kimin, güvenilir mi, sahibi kim, neden hızla yükseliyor soruları kripto para yatırımcıları tarafından bu aralar merakla soruluyor. Çünkü Binance'de listelendiği andan itibaren bir anda yükselişe geçti. Şu anda 2 dolarınü zerinde seyrediyor. Listelendiği zaman ise 0,08 dolar civarındaydı. Bu ani yükselişin nedeni ve Hook Coin nedir, kimin, güvenilir mi, sahibi kim soruları yatırımcılar tarafından merakla soruluyor.

HOOK COİN NEDİR, KİMİN, GÜVENİLİR Mİ, SAHİBİ KİM?

Kripto para dünyasında peş peşe yaşanan iflaslar, bir anda batan coinler yatırımcıyı oldukça ürkekleştirmiş durumda. Sütten ağzı yanan yatırımcılar deyim yerindeyse artık yoğurdu bile üfleyerek içiyor. En son FTX'in batması ve sonrası ABD'de bir borsanın daha battığı yönündeki haberler kripto para yatırımcısını yeterince endişelendirmiş durumdayken bir anda Binace'de ortalığı yıkan bir kripto para ortaya çıktı. Listelendiği andan itibaren hızla yükselmeye başlayan bu kripto para biriminin adı Hook Coin oldu. Peki neyin nesidir bu Hook Coin?

Hook Coin nedir, neden yükseliyor, kimin, güvenilir mi, sahibi kim?
Hook Coin nedir, neden yükseliyor, kimin, güvenilir mi, sahibi kim?

 

Hook Coin aslında Brezilya ve Endonezya gibi ülkelerde son dönemlerde milyonlarca kullanıcı elde eden bir mobil oyun tarafından üretilmiş coindir. Quiz to Earn Crypto isimli bu oyunda oynadıkça para kazandıran bir oyundur. Bu oyunda soruları bildikçe kripto para kazanıyorsunuz. 

Hook Coin nedir, kimin, güvenilir mi, sahibi kim?
Caption

 

Hooked Protocol, kullanıcıların ve işletmelerin web3'ün yeni dünyasına girmeleri için özel Öğren ve Kazan ürünleri ve onboarding altyapıları sağlayarak, kitlesel Web3 benimsemesi için rampa katmanını oluşturuyor.

Quiz-to-Earn deneyimi ve diğer oyunlaştırılmış öğrenme özelliklerine sahip ilk pilot ürünü Wild Cash, aylık 2 milyondan fazla aktif kullanıcıyla etkileyici bir büyüme elde etti.

Hooked Protocol, yalnızca ekosistem içi yardımcı program belirteci HGT (Hooked Gold Token) ile desteklenen yenilikçi bir tek belirteç ( HOOK ) odaklı yapıyı benimser.

HOOK, ekosistemin yönetişim belirtecidir ve aşağıdaki işlevlerde kullanılır:

Hooked ekosistemi için yönetim platformu belirteci

Topluluk etkinliklerinin ve özel NFT'lerin ayrıcalıkları için erişim belirteci

Belirli uygulama içi satın alımlar (oyun araçları, gizli kutular vb.) için kullanılan HOOK, toplam jeton arzını azaltmak için yakılacaktır.

Kancalı Uygulama Toplama Altyapısı için gelecekteki gaz belirteci

Staking ödülleri programı, platformun karlılığına bağlı

Hooked Protocol, kitlesel kullanıcı benimsemesi ve web3 eğitimi ile topluluğu büyütmek için özel ürün deneyimi oluşturur ve bu arada web3'e geçiş yapan işletmeler için onboarding altyapısını entegre eder. Misyonu, gelecekteki topluluğa ait ekonomilerden oluşan ilgi çekici bir ekosistem oluşturmaktır.

Web3 topluluk ağ geçidi : çeşitli ilgi çekici teşvikler, kolay erişimli cüzdan ve merkezi olmayan kullanıcı kimliği ile oluşturulmuştur.

Oyunlaştırılmış öğrenme deneyimi : Sürükleyici (deneyime dayalı) öğrenme ve sorgulayıcı (meraka dayalı) öğrenme ile birleştirilmiş modern bir eğitim sistemi:
web3 kavramlarını vermek için oyunlaştırılmış öğrenme deneyimi

Kullanıcıların NFT ve GameFi gibi kripto vızıltı sektörlerine katılmasını sağlayan Web3 öykünme deneyimi

Kısa videolar aracılığıyla eğlenceli ve ilgi çekici bir şekilde yenilikçi öğrenme deneyimi

Uygulama altyapısı : Web3 ve Hooked ekosistemine daha fazla uygulama ve işletme yerleştirmk için altyapı entegrasyonu.

Hooked Protocol, bu yılın başlarında iki tur özel token satışından ~6MM USD artırdı ve FDV 30MM USD ila 60MM USD arasında değişiyor. Jetonların %20'si özel satışlara tahsis edilmiştir.

Toplam HOOK arzı 500.000.000'dir ve listeleme üzerine dolaşımdaki arz 50.000.000 olacaktır ( toplam jeton arzının %10'u ).

1. HOOKED PROTOKOL NEDİR?

Hooked Protocol, web3 için rampa katmanını oluşturuyor ve kullanıcıların ve işletmelerin Web3'ün fantezi dünyasına girmeleri için özel Öğren ve Kazan ürün deneyimi ve işe alım altyapıları sağlıyor.

Hooked, Endonezya ve Brezilya'da şu anda aylık 2 milyondan fazla aktif kullanıcısı olan Wild Cash adlı Kazanmak İçin Sınav adlı bir pilot ürün başlattı.

Uygulama, oyunlaştırılmış öğrenme özellikleriyle donatıldı ve yerleşik sosyal yönlendirme mekaniği ile katlanarak büyüme sağladı.

Proje, oyunlaştırılmış öğrenme deneyimi yoluyla ve kullanıcılara ekonomik değer ödeyerek, büyük web3 dönüşümünün sağlanabileceğine inanıyor.

Hızla büyüyen toplulukla birlikte Hooked Protocol, daha fazla işletmenin web3'e geçiş yapmasına yardımcı olmak için katılım altyapıları kuruyor ve topluluğa ait bir ekonomi ekosistemi oluşturuyor.

Hooked Protocol, gelişmekte olan pazarlarda web3 topluluk ağ geçidi olmayı hedefleyen ilk pilot dApp Wild Cash'i piyasaya sürdü. Lansmanından kısa bir süre sonra Wild Cash, aylık 2 milyondan fazla aktif kullanıcısı ile Endonezya'da Google Play sıralamasında 9 gün üst üste domine eden ilk ve tek Web3 uygulaması oldu. Şu anda uygulamada mevcut olan ürün özelliklerinin bir listesi:

Kazanılacak SınavKullanıcılar, ilk belirteç ödüllerini kazanırken, sürükleyici bir web3 öğrenme deneyimi başlatır.

POWT (PROOF OF WORK & TİME) MADENCİLİK OYUNU

Klasik Proof-Of-Work mekanizması aracılığıyla kullanıcıları platform içinde çaba ve zamana katkıda bulunmaya teşvik etmek için öne çıkan bir oyun.

Sosyal YönlendirmeKullanıcılar sadece paylaşarak kendi web3 sosyal grafiklerini oluşturabilirler; ayrıca sosyal bağlantıları ile güçlü parasal kazançlar elde ederler.

Kullanıcılar, kripto varlıklarına sahip olabilir ve bunları cüzdanlarında saklayabilir ve daha sonra ilk kripto staking ve takas işlemlerini gerçekleştirebilir.

Jeton Türü BNB Zincirinde BEP-20

Toplam Jeton Arzı 500.000.000 Coin

Özel Satış Tahsisi 100.000.000 Coin

Özel Satış Token Fiyatı 0,06 USD - 0,12 USD / HOOK

Arttırılan Özel Satış Tutarı ~ 6.000.000 USD

Binance Launchpad Satış Tahsisi 25.000.000 Coin

Binance Launchpad Satış Fiyatı 0.10 USD / HOOK

Binance Launchpad Miktarı Artırılacak 2.500.000 USD

Başlangıç ​​Çevresi Binance'te Listelendiğinde Tedarik 50.000.000 KANCA (%10,00)

HOOK COİN NEDEN YÜKSELİYOR?

Hook Coin'in bir anda yükselişinin altında birden fazla neden olabilir. Ancak bu tür kripto paralarda her zaman akla gelen ilk nokta, sahipleri tarafından bilinçli bir doping yapıldığıdır. Çünkü şu ana kadar birçok kripto para biriminin listelendiği ilk anda sahipleri tarafından fonlandığı ve bu şekilde bir süre zirvede kalabildiği biliniyor. Hook Protokol'ün de ilk listelendiği anda yaşadığı çıkışı kalıcı hale getirmeye çalışması da bunu gösteriyor. 

Yorumlar