Hızlı ve Öfkeli'de Mia'nın ağabeyi Letty'nin sevgilisi kim?

Hadi 19 Mart 2019 ipucu sorusu, "Hızlı ve Öfkeli'de Mia'nın ağabeyi Letty'nin sevgilisi kim?" oldu. Peki 19 Mart Hadi ipucu sorusunun cevabı nedir? İşte cevabı

Google Haberlere Abone ol
Hızlı ve Öfkeli'de Mia'nın ağabeyi Letty'nin sevgilisi kim?

Hadi online bilgi yarışmasının 19 Mart 2018 Salı 12.30 etabının ipucu sorusu belli oldu. 

Hadi'den yapılan açıklamada, "Hızlı ve Öfkeli" film serisini izlediniz mi sevgili hadiciler? Bugünkü ipucumuz bu seride yer alan kurgusal bir karakter hakkında. Suç şebekesinin başı olan Mia'nın ağabeyi ve Letty'nin sevgilisinden bahsediyoruz. " denildi.

Peki Hadi ipucuda sözü edilen karakterin adı nedir?

Hadi 19 Mart ipucu sorusunun cevabı şöyle: 

Dominic Toretto.

Hızlı ve Öfkeli'de Mina'nın ağabeyi Letty'nin sevgilisi kim?

HIZLI VE ÖFKELİ FİLMİ DETAYLI BİLGİ

Hızlı ve Öfkeli filmi 22 Haziran 2001 tarihinde ilk olarak ABD'de vizyona giren Hollywood yapımı bir filmdir. Filmin başrollerinde, Vin Diesel, Paul Walker, Jordana Brewster ve Michelle Rodriguez oynuyor. 

Filmin yönetmeni Rob Cohen'dir.

Hızlı ve Öfkeli filminin konusu ise şöyle:

Dominic Toretto, Los Angeles sokaklarına karanlık çöktükten sonra sınır tanımadan otomobil yarışları yapan bir grubun lideridir. Polis, sokaklarda dehşet saçan Toretto’nun aynı zamanda hırsızlık yaptığından; yüksek değerdeki elektronik aletleri çaldığından da şüphe etmektedir. Polise göre Toretto’yu yakalamanın en iyi yolu; aşırı hız düşkünü çetenin içine bir dedektif yerleştirmek ve onları suçüstü yakalamaktır. Bunun için genç dedektif Brian O'Conner görevlendirilir. Brian Earl Spilner adıyla çeteye girer. Başta her şey umulduğu gibi gitmektedir. Ancak genç dedektif O'Conner, Dominic’in güzel ve çekici kız kardeşi Mia’ya aşık olunca işler değişir.

Oyuncu Kadrosu
Paul Walker - Brian O'Conner
Vin Diesel - Dominic Toretto
Michelle Rodriguez - Letty
Jordana Brewster - Mia Toretto
Rick Yune - Johnny Tran
Ja Rule - Edwin
Chad Lindberg - Jesse
Johnny Strong - Leon
Matt Schulze - Vincent
Jose Maria - Mia
Noel Gugliemi - Hector

HADİ ONLİNE BİLGİ YARIŞMASI NEDİR?

Hadi online bilgi yarışmasına herkes katılabiliyor. 

Saat 12.30'da yapılacak yarışmanın toplam ödülü 10.000 TL olacak.

Yarışmaya mobil uygulamayı indiren ve internet bağlantısı bulananlar katılabilir.

Yarışmanın sonunda 10 bin liralık ödül kazanılıyor. Yarışmayı kazanmak için bütün soruları cevaplamak gerekiyor.

Soruların hepsini cevaplayanların sayısı birden fazla olursa toplam ödül paylaşılıyor.

Hadi'de birbirinden farklı konularda da yarışmalar düzenleniyor. Örneğin Spor, müzik, futbol, film, magazin, kolayı, zoru, orta şekerlisi.

Hadi’yi indirdikten sonra ilgi duyduğun kategorilerdeki yarışmaların hangi gün ve saatte yapılacağını öğrenmek için ana sayfada hadi logosunun altında yer alan menüdeki butona tıklayarak yarışma yayın akışlarına bakmayı sakın unutma.

Katıldığın yarışmalardaki tüm soruları doğru bilirsen, günün para ödülünü, senin gibi tüm soruları doğru bilen hadicilerle eşit olarak paylaşırsın. Bir soruya yanlış cevap verirsen elenirsin ama jokerin varsa elenmez yarışmaya devam edersin.

Hadi ile yeni tanışıyorsan, yanlış bir cevap versen bile yarışmaya devam etmeni sağlayacak jokerlere nasıl ulaşabileceğini de hemen söyleyelim. Joker kazanmak istiyorsan bir arkadaşını hadi’ye davet edebilirsin. Davetini kabul eden her arkadaşın sana +1 joker kazandırır. Instagram ve Youtube’da hadioynalive hesaplarımızı takip ederek sürpriz jokerler ve yarışma ipuçlarına ulaşabilirsin.

Sana herkesin çok bilmediği bir sır daha verelim. hadi’ye tam vaktinde gelmen çok önemli! 

Bazı günler yarışma geri sayım ekranlarında 3. soruyu da garantileyeceğin ekstra sürpriz ipuçları seni bekliyor olabilir.

Yorumlar