Hırsızlık zanlısının köpeği severek dışarı çıkarması kamerada

- Adana'da bir psikoloğa ait muayenehaneye giren şüphelinin, yaptığı hırsızlık ile odalardan birinde karşılaştığı köpeği başını okşayarak dışarı çıkarması güvenlik kameralarınca görüntülendi - Eşkali belirlenerek yakalanan hırsızlık şüphelisi tutuklandı

Google Haberlere Abone ol
Hırsızlık zanlısının köpeği severek dışarı çıkarması kamerada

ADANA (AA) - Adana'da bir psikoloğa ait muayenehaneye girerek yaptığı hırsızlık ve iş yerinde karşılaştığı köpeği severek dışarıya çıkarması güvenlik kamerasınca görüntülenen şüpheli yakalandı.

Merkez Seyhan ilçesindeki muayenehaneye giren hırsızın, iş yerindeki dizüstü ve masaüstü bilgisayarı çaldığı ihbarı üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri bölgeye yönlendirildi.

Ekipler, güvenlik kameraları görüntülerini inceleyerek şüphelinin kentte son bir ayda meydana gelen 5 hırsızlık olayının zanlısı Nasrettin Y. (29) olduğu belirledi.

Yapılan çalışmayla Saydam Caddesi'nde yakalanan şüphelinin evinde yapılan aramada, güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde ayağında olan ayakkabılar ele geçirildi, çalınan eşyalar ise bulunamadı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklandı.

- Köpeği severek dışarı çıkarmış

Psikoloğa ait muayenehanenin güvenlik kameralarına, hırsızın odaları gezmesi, bilgisayarları iş yerinin dışarı çıkarması yansıdı.

İş yerinde dolaşmaya devam eden kar maskeli şüphelinin başka bir odada karşılaştığı köpeği başını okşayarak dışarı çıkarması, koridorlarda bir süre gezindikten sonra muayenehaneden ayrılışı da kameralarca kaydedildi.



Yorumlar