Hırsızlık zanlısı güvenlik kamerası sayesinde yakalandı

- Adana'da 4 evden hırsızlık yapan ve güvenlik kamerası görüntüsünden tespit edilerek yakalanan şüpheli tutuklandı - Zanlının girdiği bir evde güvenlik kamerasını fark edince çaldığı çantalarla yüzünü gizlemeye çalıştığı ancak başarılı olamadığı belirlendi

Google Haberlere Abone ol
Hırsızlık zanlısı güvenlik kamerası sayesinde yakalandı

ADANA (AA) - Adana'da 4 evden hırsızlık yapan ve güvenlik kamerası görüntüsünden tespit edilerek yakalanan şüpheli tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, merkez Seyhan, Yüreğir ve Çukurova ilçelerinde farklı günlerde 4 eve giren hırsız, 850 lira, küpe, 2 cep telefonu ve 2 yüzük çaldı.

Ev sahiplerinin şikayeti üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, çalışma başlattı. Ekipler, hırsızlık olayının yaşandığı evlerden birinin bulunduğu apartmandaki güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye aldı.

Görüntülerden, şüphelinin apartmanın bahçesinde yavaş adımlarla ilerleyip kamelyadan yararlanıp asma kata çıktığı, buradan da tırmanarak bir üst kata ulaştığı belirlendi.

Bir süre sonra dışarıya çıkan şüphelinin güvenlik kamerasını fark edince çaldığı kadın çantalarıyla yüzünü gizlemeye çalıştığı da görüldü.

Ekipler, görüntüdeki şüphelinin hırsızlık suçundan çok sayıda kaydı bulunan Nasrettin Y. olduğunu belirleyip, zanlıyı gözaltına aldı.

Görüntüdeki kişinin kendisi olmadığını ileri süren şüpheli, işlemlerin ardından sevk edildiği adliyede nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Yorumlar