Hilal Köylü kimdir, nereli, kaç yaşında, evli mi?

Hilal Köylü'nün kim ve nereli olduğu soruları bu aralar merakla sorulurken, eğitim ve özel hayatı da merakla araştırılıyor. Serbestiyet'in Ankara temsilcisi olan Köylü'nün biyografisi hakkında merak edilenleri sizler için derledik.

Google Haberlere Abone ol
Hilal Köylü kimdir, nereli, kaç yaşında, evli mi?

Hilal Köylü kimdir, nereli, kaç yaşında, evli mi? Hilal Köylü, Serbestiyet Ankara Temsilcisidir. Son günlerin konuşulan isimlerinden olan Hilal Köylü hakkında detaylar merak ediliyor. Peki, Hilal Köylü kimdir, nereli, kaç yaşında, evli mi? İşte hakkında merak edilen detaylar.

HİLAL KÖYLÜ KİMDİR?

Hilal Köylü Serbestiyet sunucusudur. Hilal Köylü, Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu bir gazetecidir. Aynı zamanda köşe yazarlığı yapmaktadır. Moderatörlük ve muhabirlik görevleri de yürüten Hilal Köylü meslek hayatına Radikal Gazetesi’nde başlamıştır.

13 Ekim 1996’da meslek hayatına Radikal Gazetesi'nde başlamıştır. Radikal'de eğitim, sağlık, kültür, çevre ve gençlik haberlerinden sorumluydu. Mesleki kariyerini ğitim, sağlık, kültür, çevre ve gençlik haberleri ile geliştirdi.

Aynı zamanda siyasete duyduğu ilgi onu siyaset haberciliği alanında da uzmanlaştırmıştır. Radikal'de 2002-2003 yıllarında dış politika muhabiri görevi de üstlendi.  Bu görevin ardından Cumhurbaşkanlığı ve Dışişleri Bakanlığı’nı ‘akredite muhabir’ olarak çalıştı.

Hilal Köylü kimdir?
Hilal Köylü kimdir?

 

Hilal Köylü, gerek yurt içi gerek yurt dışı üst düzey devlet adamlarını yakından takip etmiştir. Meslek hayatına Radikal'den sonra, Habertürk TV, DW, 24 Saat Gazetesi, Anka ve Serbestiyet’te devam etmiştir. Günümüzde, Serbestiyet’te çalışmaktadır. Youtube sosyal medya platformunda yayın yapan Serbest TV’de program yapımı ve sunumu yapmaktadır.

HİLAL KÖYLÜ EĞİTİM HAYATI

Hilal Köylü Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezundur.

Orta Doğu Teknik Üniversitesi Yüksek Lisans (MS) yapmıştır.

Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Yüksek Lisans (MS) yapmıştır.

Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi (2004 – 2006) bitirmiştir.

Resmi instagram hesabı ise @hilot resmi twitter hesabı ise @hilalkoylu adresleridir. Ankara’da yaşamaktadır.

Yorumlar