Hilal Kaplan, Sedat Peker ve Serdar Ekşi'nin maskesini anında düşürdü

Hilal Kaplan, kendisi ve eşi hakkında konuşmalar yapan Serdar Ekşi ile Sedat Peker'in maskesini anında düşürdü. Kaplan, Serdar Ekşi ile hiçbir alakalarının olmadığını yayınladığı belgeyle ortaya koydu.

Google Haberlere Abone ol
Hilal Kaplan Peker'in maskesini anında düşürdü

Hilal Kaplan, kendisi ve eşi Süheyb Öğüt hakkında çeşitli konuşmalarda bulunarak bazı iddialarda bulunan Sedat Peker ve Serdar Ekşi'nin maskelerini anında düşürdü. 

Peker ve Ekşi'nin "görüşüyoruz, konuştuk, konuşacağız" şeklinde ifadelerle konuşma konusu yaptıkları Hilal Kaplan ve eşi Süheyb Öğüt'ün 2019 yılında bu yana Serdar Ekşi ile hiçbir alakalarının olmadığı ortaya çıktı. 

Kaplan, eşi Süheyb Öğüt'ün iki yıl önce sadece bir kez Serdar Ekşi ile telefonda görüştüğünü, ne olduğunu anladıktan sonra da bir daha da görüşmediğini Twitter hesabı üzerinden duyurdu. 

Kaplan, Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "Serdar Ekşi denen yalancı ile “alakamız” şudurAşağıyı işaret etmek. Kendisi Taha Ün ile yakındır. O yüzden bu videoda hakkımızda söylediklerinin Taha Ün-Davutoğlu ekibi kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Eşimle cepte görüştüğü tarihi açıklasın;HTS kayıtlarını talep edeceğiz & iftiradan dava açacağız." dedi. 

Kaplan, kendisinin de iki yıl öne Serdar Ekşi'yi twitter hesabı üzerinden engellediğini gösterdiği belgeyi yayınladı.

işte Hilal Kaplan'ın paylaştığı mesaj:

Hilal Kaplan'ın Twitter'dan paylaştığı mesaj

 

 

Yorumlar