Hercai Miran kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Hercai Miran karakterini canlandıran oyuncunun kim olduğu, dizinin hayranları tarafından merak ediliyor. Ya da Akın Akınözü aslen nerelidir, kimdir, kaç yaşındadır?

Google Haberlere Abone ol
Hercai Miran kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Hercai Miran karakterini canlandıran oyuncunun kim olduğu, dizinin hayranları tarafından merak ediliyor. Ya da Akın Akınözü aslen nerelidir, kimdir, kaç yaşındadır?

Atv'de yayınlanan Hercai isimli dizide Miran Aslanbey karakterini canlandıran oyuncunun kim olduğu, dizinin seyircileri tarafından merak konusu oldu.

Miran, genç yakışıklı ancak kafasında acı intikam planları bulunan hırslı bir iş adamıdır. Doğduğu ilçeye büyüdükten sonra geri dönen Miran, babaannesinin dolduruşlarıyla birçok insanın hayatını alt üst eden intikam planının uygulamaya koyan kişidir. Ancak intikam planını uygulamaya koyarken, çocukluğundan bu yana hiç kimseden alamadığı sevgiyi keşfeder, düşmanı bildiği kişinin kurban seçtiği kızına aşık olur. Hikaye, bu aşkın etrafında dönüyor. Peki, Miran Aslanbey rolünde oynayan dizinin gerçek adı Akın Akınözü'dür.

Peki Akın Akınözü aslen nerelidir, kaç yaşındadır?

Akın Akınözü aslen Ankaralı'dır.

28 yaşındadır.

İşte Akın Akınözü'nün kısa biyografisi

Akınözü 1990 yılında Ankara'da dünyaya geldi.

Hercai Miran rolündeki kişi kimdir?
Miran yani Akın Akınözü daha önce farklı dizilerde rol aldı

Akınözü, Türk sinema ve dizi dünyasına yeni giren isimlerden birisidir. 

Türkiye son olarak Payitaht Abdülhamid dizisinde, Abdülhamid'in en yakın hafiyelerinden Murat'ı oynuyordu.

Hemen öncesinde ise Aslan Ailem dizisinde de Komiser Murat rolünde oynuyordu.

Hercai Miran rolündeki kişi kimdir?
Miran, bir yandan Babaannesinin intikam ateşiyle yanarken öte yandan Reyyan'ın sevdasıyla kavruluyor

 

Miran, dizinin ilk bölümlerinde Reyyan'a hayatı zehir etse de dizinin son bölümlerine doğru onun mutluluk kaynağı da olmaya başlıyor. Miran ile Reyyan aşkı Midyat ilçesinde hatta Mardin ilinde destanlara konu oluyor.

Ancak ne varki iki aile arasındaki kan davası bir türlü bitmek bilmiyor. Sürekli yeni kavgalar sürekli yeni çatışma konuları ortaya çıkıyor. Dizinin ilerleyen bölümlerinde Elif'in karşı taraftan biriyle evlenme ihtimali her şeyi daha da karmaşık hale getirecek. 

Hercai Miran karakteri aslında bir noktadan sonra intikam ateşi sönen artık iki aile arasındaki husumetin bitmesini isteyen bir karakter haline geliyor. Hatta bunun için elinden gelen her şeyi yapmaya çalışıyor. 

Ancak babaannesi onun bu hallerine karşı çıkarak intikamını sürdürmek istiyor. Bu durum ikisinin arasını çok fena şekilde açılıyor. Hatta Miran, babaannesini konaktan kovmak durumunda kalıyor. 

Yorumlar