Hercai Hazar neden öldü, ayrıldı?

Hercai Hazar karakteri neden ayrıldı veya neden diziden ayrıldı; karakter son bölüm itibariyle diziden ayrıldı. Oyuncunun hayranları ayrılık nedenini merakla araştırıyor.

Google Haberlere Abone ol
Hercai Hazar neden öldü, ayrıldı?

Hercai Hazar neden öldü veya neden ayrıldı sorusu dizinin 4 Nisan Pazar akşamı yayınlanan 66. Bölümünde yaşanan gelişmeler nedeniyle soruluyor. Çünkü son bölümde Hazar Şadoğlu ölerek diziye veda etti. Bu nedenle hayranları, Hercai Hazar neden öldü veya diziden neden ayrıldı diye soruyor.

ATV ekranlarında yayınlanan Hercai dizisinde yer alan Hazar Şadoğlu’nun ölüp ölmediği bu akşam belli olacak .Hercai dizisinin bu akşam yayınlanacak bölümünde Aslan, Reyyan’ı kaçırmak ister. Reyyan’a saplantılı aşık olan Aslan Aslanbey, Miran’ı öldürmek için ateş ederken Hazar Bey önüne atlar ve vurulur. Aslan, son anda yetişen Mahfuz tarafından vurulur. Miran daha Hazar’ın babası olduğuna alışamamışken şimdi de onu kaybetme korkusu ile karşı karşıyadır.

Serhat Tutumluer’in canlandırdığı Hazar karakterinin diziden ayrılacağı kesinlik kazandı. Hazar ağır yaralı bir şekilde hastaneye yetiştiriliyor. Hazar Şadoğlu öldü. Serhat Tulumluer Hercai dizisinden ayrıldı.

Aslında İstanbul dışında çekilen tüm dizilerde bu sorun yaşanıyor. Oyuncular ailelerinden uzak kalarak çektikleri dizilere büyük emek veriyorlar. Bunun sebebi ise tutan dizinin düzenli gelir kapısı olması; ancak dizinin final yapacağı anlaşılınca düzenli gelirin bitecek olması oyuncuları strese sokuyor ve kazandıkları paranın çektikleri emeğe değmeyeceğini düşünüyor. Eğer Hercai dizisi yüksek reyting alıp gelecek sezonda da ekranlarda olmayı garantiliyor olsaydı başta Ebrar Demirbilek, Oya Unustas ve Ahmet Tansu Taşanlar olmak üzere hiç bir oyuncu diziden ayrılmazdı.

SERHAT TUTUMLUER KİMDİR?

29 Haziran 1972 tarihinde Eskişehir’de dünyaya gelen Serhat Tutumluer, eğitimine 1989 yılında İstanbul Üniversitesi Sosyoloji Bölümü’nde başlayıp Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünde tamamlamıştır.

Aldıkları haberle perişan olan Şadoğulları’nı yeni ve zorlu bir süreç beklemektedir. Miran kendini büyük bir çıkmazda hissetmekte ve bu durumdan kurtulabilmek için çabalamaktadır. Destek ise hiç beklemediği birinden gelir. Nasuh ve Azize arasında ipler yeniden gerilirken Cihan aldığı kararla harekete geçer. Zehra evlatları ve Umut için güçlü kalmaya çalışırken gerçekleri araştıran Miran ise babaannesinden bir söz alır. Hazar kimin kurşunuyla vuruldu? Reyyan yaşayacak mı?

Yorumlar