Hepsiburada'da Babalar Günü satışı 2 kat arttı

- E-ticaret platformu olan Hepsiburada, Babalar Günü satışlarında bu yıl yüzde 100 artış yaşandığını açıkladı

Google Haberlere Abone ol
Hepsiburada'da Babalar Günü satışı 2 kat arttı

İSTANBUL (AA) - E-ticaret platformu Hepsiburada'nın verilerine göre bu yıl Babalar Günü döneminde yapılan alışveriş miktarı bir önceki seneye göre yüzde 100 artış gösterdi.

Şirket açıklamasına göre, Babalar Günü satışlarında bu yıl yüzde 100 artış yaşandı. Babalar Gününe sayılı günler kala açıklanan veriler doğrultusunda en çok satılan hediyeler kol saati, parfüm, tablet, terlik,saç-sakal düzeltme makineleri, gömlek, pantolon ve cüzdan oldu.

Hepsiburada'nın hediye olarak ne alacağına karar veremeyenler için geliştirdiği "hediye bulucu" adı verilen özel uygulama ise farklı baba tarzlarına uygun hediyeleri tek tuşla sıralıyor. "İşkolik" babalar, "emekli" babalar, "gezgin" babalar, "oyuncu" babalar gibi kategorilerde hediye seçenekleri sunan uygulama, hediye işini son dakikaya bırakanların da imdadına yetişiyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Hepsiburada Pazarlama Grup Başkanı Yüce Zerey, özel günlerde internet üzerinden hediye alışverişinin her geçen gün arttığını belirterek, bu Babalar Gününde de bu trendin devam ettiğini gözlemlediklerini dile getirdi.

Zerey, "İnsanlar mağaza mağaza gezip saatlerce hediye bulmak için uğraşmıyor artık. Tek bir noktadan tüm alışverişini kolayca yapabilmek istiyor. Hepsiburada'nın geçen yılki Babalar Günü dönemi satışlarında da bir önceki yıla göre yüzde 30 artış olmuştu. Bu yıl ise geçen yıla oranla yüzde 100 artış gerçekleşti."

Yorumlar