Hepsiburada kapıda ödeme var mı, ödeme seçenekleri nelerdir?

Hepsiburada kapıda ödeme var mı 2022 ödeme yöntemleri nelerdir? Yoksa sadece online ödemeler mi kabul ediliyor. Dev indirim günlerinin başladığı Hepsiburada'da kapıda ödeme sistemi merak ediliyor. Kredi kartı kullanmayı tercih etmeyen milyonlarca insan online ticaretten faydalanamıyor.

Google Haberlere Abone ol
Hepsiburada kapıda ödeme var mı, ödeme seçenekleri

Hepsiburada kapıda ödeme var mı 2022 ödeme yöntemlerinde kapıda ödeme bulunuyor mu, ödeme yöntemleri nelerdir, sadece online ödemeler mi yapılabiliyor sorusu kredi kartı kullanmayı tercih etmeyen, sadece nakit para ile alışveriş yapan vatandaşların cevabını merak ettiği soru oluyor. Kapıda ödeme seçeneği online alışveriş yapmak isteyen vatandaşların güven açısından önemsediği bir konudur. Daha doğrusu bazen kredi kartı kullanmayan bazen de kart bilgilerini internette paylaşmak istemeyen vatandaşlar bu konuyu hayli önemsiyor. 

Birçok vatandaş, büyük online alışveriş sitelerinin sunduğu imkanlardan ve avantajlardan faydalanmak istiyor; ancak kredi kartı kullanmayı tercih etmediği için bu imkanlardan faydalanamiyor. Online alışverişten kart kullanımı dışında faydalanmak isteyen vatandaşların en büyük sorunlarından biride kapıda ödeme alan siteler bulmak. Bu nedenle büyük sitelerin kapıda ödeme yöntemleri olup olmadığı merak ediliyor. Peki, Hepsiburada kapıda ödeme var mı 2022 ödeme yöntemlerinde kapıda ödeme bulunuyor mu?

Hepsiburada kapıda ödeme var mı 2022 ödeme yöntemlerinde kapıda ödeme bulunuyor mu?
Hepsiburada kapıda ödeme var mı 2022 ödeme yöntemlerinde kapıda ödeme bulunuyor mu?

 

Bahar günlerinin girmesiyle birlikte dev indirim günlerinin başladığı Hepsiburada'da kapıda ödeme var mı? Müşterilerin birçoğu kapıda ödeme seçeneğinin olması halinde daha güvenli alışveriş yapacağını düşünerek bu imkanın olup olmadığını sorguluyor. Peki, kapıda ödeme var mı? İşte cevabı: 

İnternet alışverişlerinde bilindiği gibi en güvenli yöntemlerden biri de kapıda ödeme seçeneğidir. Online alışveriş yapmaktan çekinen birçok vatandaş bu seçeneğin olması halinde alışveriş yapacağını söylüyor. Bu nedenle büyük internet alışveriş sitelerinin birçoğu, vatandaşın bu hassasiyetini düşünerek hareket etmeye başladı. Bunlardan biri de Hepsiburada sitesi oldu. Hepsiburada.com, Yurtiçi Kargo ile yaptığı işbirliği sayesinde müşterilerine online ortamda yaptıkları alışverişi kapıda ödeme fırsatı sunuyor.

Hepsiburada kapıda ödeme var mı 2022 ödeme yöntemlerinde kapıda ödeme bulunuyor mu?
Hepsiburada genel merkez binasının içinden görüntüler

 

Hepsiburada.com'dan yapılan açıklamada, bugüne kadar üyelerine EFT/Havale, kredi kartı, telefon, CepBank ve Canlimiti ile ödeme seçenekleri sunan hepsiburada.com'un bu işbirliği ile artık "kapıda ödeme" kolaylığı sağladığı belirtilmişti.

Açıklamada, hayata geçirilen yeni hizmet kapsamında, hepsiburada.com üyelerinin 100 lira ile 5 bin lira arası alışverişlerini kapıda nakit olarak ödeme şansına kavuştuğu kaydedilmişti.

Hepsiburada.com Genel Müdürü Aytuğ İğneli konuya ilişkin değerlendirmesinde, "Müşterilerimize internet alışverişinden bekledikleri ürün çeşitliliğini uygun fiyata ve en iyi kampanyalarla sunarken, onlara sunduğumuz ödeme seçenekleriyle de online alışverişi kolay hale getiriyoruz" demişti.

Aytuğ, gelecek dönemlerde de müşterilere farklı hizmetler sunmaya devam edeceklerini belirtmişti.

Verilen bilgiye göre, şu anda kapıda ödeme ile gelen sipariş oranı toplam siparişin yüzde 6'sını oluşturuyor. Sipariş veren müşterilerin yüzde 50'si yeni üye ve hepsiburada.com'dan ilk siparişini verirken, uygulamayı ağırlıkla üniversite öğrencileri, emekliler, ev hanımları tercih ediyor.

Ancak; Hepsiburada'nın resmi internet sitesinde ödeme şekilleri arasında halihazırda bulunan yöntemlerin tamamı şunlardır:

- Kredi kartı (Worlcard, Maximum Kart, Bonus, Amerikan Express, Bonus, CardFinans, Paraf, Advantage, Bankkart)

- Banka Kartı ile ödeme: bütün bankalara ait kartlar geçerlidir.

- Çoklu kredi kartı ile ödeme: Birden fazla kredi kartını aynı alışverişte kullanma imkanı, daha çok tek kart limiti yetmeyenlerin tercih ettiği bir yöntem.

- Havale EFT

- Anında havale ( İş Bankası, Akbank, Albaraka Türk, VakıfBank ve KuveytTürk) ile anında havale ile alışveriş yapabilirsiniz.

Ödeme şekillerinde şu anda kapıda ödeme seçeneği bulunmuyor.

Hepsiburada kapıda ödeme var mı hepsiburada ödeme yöntemleri ile ilgili gelişen bir durum söz konusu olursa buradan yayınlanacaktır.

Hepsiburada sitesinde alışveriş yapan vatandaşlar genel olarak HepsiJet isimli kendi kargo sistemleriyle güvenli şekilde alışverişini tamamlayabiliyor. Ancak bunun için alışveriş yaparken mutlaka satıcının kim olduğuna dikkat etmek gerekiyor.

Çünkü satıcı Hepsiburada veya HepsiJet anlaşması bulunan bir satıcı olması gerekiyor. Aksi durumda HepsiJet'in hızlı teslimatından faydalanmak biraz zorlaşıyor. HepsiJet ile çalışan müşteriler iade ve geri gönderme durumlarında da yine hiçbir sorunla karşılaşmadan işlemlerini çözebiliyor.


Yorumlar

Luıza Lütfen acil olarak kapıda ödeme fırsatını müsterilerinize verin. Daha cok satış olacaktır emin olun
Luıza lutfen kapıda odeme olsun
Sibel gaziantep Hayatımda hiç kartım olmadı olmayacakta😡😡
mert lutfen kapıda odeme olsun
Engin Tokuççu Ben Trendyol'da nakit ödeme istiyorum