Hentbolda transfer

- Erkekler Süper Lig ekiplerinden Aziziye Belediyesi Termalspor, Çek oyuncu Daniel Zourek'i kadrosuna kattı - Kulüp başkanı Gülakar: "Brezilya ve Kosova'dan milli yıldızların ardından Çekya'nın gelecek vaat eden oyuncularından Zourek'i de transfer ettik. Artık takımımız yeni sezona hazır"

Google Haberlere Abone ol
Hentbolda transfer


ERZURUM (AA) - Hentbol Erkekler Süper Lig ekiplerinden Aziziye Belediyesi Termalspor, Almanya'nın Empor Rostock takımından Çek oyuncu Daniel Zourek'i transfer etti.

Aziziye Belediyesinden yapılan açıklamada, 2,06 metre boyunda, 21 yaşındaki oyun kurucu Zourek ile sözleşme imzalandığı bildirildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Aziziye Belediyesi Termalspor Kulübü Başkanı Abdullah Gülakar, kadrolarına önemli oyuncuları kattıklarını belirtti.

İyi bir ekip, güçlü bir kadro oluşturduklarını aktaran Gülakar, şunları kaydetti:

"İç transferde birçok oyuncumuzla sözleşme yenilerken, dış transferde de nokta atışı yaparak önemli isimleri kadromuza kattık. Brezilya ve Kosova'dan milli yıldızların ardından Çekya'nın gelecek vaat eden oyuncularından Zourek'i de transfer ettik. Artık takımımız yeni sezona hazır. Belki 1-2 noktaya transfer yaparak, yeni sezon için güçlü bir ekip oluşturma çalışmalarını tamamlayacağız."

Abdullah Gülakar, yeni sezonda iddialı olduklarına işaret ederek, "İnşallah yeni sezonda herkesin övgüyle bahsettiği, oynadığı oyunla göz dolduran bir ekip olacağız." ifadesini kullandı.

Yorumlar