Hentbol Kadın Milli Takımı Antrenörü Vurgun:

- "Danimarka'nın fiziksel gücünün maçın sonucuna etki ettiğini düşünüyorum"

Google Haberlere Abone ol
Hentbol Kadın Milli Takımı Antrenörü Vurgun:


RİZE (AA) - Hentbol Kadın Milli Takımı Antrenörü Hikmet Vurgun, Danimarka'ya 26-23 mağlup oldukları 2016 Kadınlar Avrupa Hentbol Şampiyonası Elemeleri 6. Grup 5. maçında, rakibin fiziksel gücünün sonucu etkilediğini söyledi.

Vurgun, maçın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, Danimarka'nın hak ettiği bir galibiyet aldığını ifade ederek, ufak tefek sakatlıklara rağmen milli takım oyuncularının da elinden geleni ortaya koyduğunu ifade etti.

Maçta geriden gelip öne geçme şansı da yakaladıklarını anlatan Vurgun, şöyle devam etti:

"Son on dakikada maalesef fiziksel olarak yorgunluk parametreleri ortaya çıkınca savunmada bariz ve basit hatalar yaptık. Bunun sonucunda kaleden de top çıkmayınca maalesef geriye düştük. Son dakikalara önde girseydik buradan puan ya da puanlar alabilirdik. Bu da bizi Avrupa Şampiyonası'na götürme yolunda büyük avantaj sağlayacaktı. Belki de bu işi bitirecektik. Özellikle son on dakikada umduğumuzu ve istediğimizi sahada gerçekleştiremedik. Danimarka'nın fiziksel gücünün maçın sonucuna etki ettiğini düşünüyorum."

Vurgun, karşılaşmada ellerinden geleni yaptıkları için oyuncularına ve taraftara teşekkür ederek, "Ligin sonu olmasına rağmen kızlarımız ellerinden geleni yaptı." ifadesini kullandı.

Yorumlar