Helikopter neden düştü? İlk sonuçlar geldi

Helikopter kazasının nedeni ile alakalı başlatılan incelemenin ilk sonuçları geldi. İşte helikopter neden düştü sorusunun cevabıyla alakalı ilk cevap:

Google Haberlere Abone ol
Helikopter neden düştü? İlk sonuçlar geldi

Helikopter neden düştü, helikopter kazası neden meydana geldi sorularının cevapları için başlatılan araştırmanın ilk sonuçları geldi.

Milli Savunma Bakanlığı, Bitlis'in Tatvan ilçesinde askeri helikopterin düşmesi sonucu 11 askerimizin şehit olduğu olayla ilgili ilk inceleme sonuçlarını paylaştı.

Bakanlık açıklamasında, helikopterin kaza kırıma uğramasının ardından yapılan ilk incelemelerde; enkaz bölgesinde herhangi bir patlama ve yanma emaresine rastlanmadığını belirterek, "Bingöl'den hareket öncesinde Tatvan'da faaliyetini olumsuz etkileyecek bir hava durumunun olmadığına dair meteorolojik bilgi teyit edildi." ifadelerine yer verdi.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"İlk bilgiler ışığında kaza kırımın hava koşullarının ani değişimiyle ortaya çıkan olumsuz hava şartlarından meydana geldiği değerlendirilmektedir. Kara Kuvvetleri Kaza Kırım ekibi bölgeye intikal etti. Nihai sonuç, kaza kırım ekibinin yapacağı detaylı teknik inceleme sonucu belirlenecektir"

 

Yorumlar

turan Millet buna inanmıyor...fransızın helikopteri, abd nin f16 sı derken...bu işlerin şakası yokken neden bunlar ithal ediliyor da kendimiz adam gibi ciddi bir üretim yapmıyoruz...bir şekilde sabote edilmediğini nereden net bir şekilde öğrenebiliriz...askerimiz bizim için çok değerli...bunu dünyaya da göstermeliyiz...herkesin her imal ettiği öyle hooop alınmamalı diye düşünüyoruz!..