"Hedeflediğimiz başarılara ulaşacağız"

- Sakarya Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Adil Köseoğlu: "İnşallah bu sezon hem Avrupa kupalarında hem de Süper Lig'de turu geçerek yolumuza devam edeceğiz, şehrimizi en iyi şekilde temsil edeceğiz"

Google Haberlere Abone ol
"Hedeflediğimiz başarılara ulaşacağız"


SAKARYA (AA) - Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Sakarya Büyükşehir Belediyespor'un kulüp başkanı Adil Köseoğlu, Avrupa kupalarında ve ligde başarılı bir sezon geçireceklerine inandıklarını bildirdi.

Köseoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, yeni sezon öncesinde çok iyi bir takım kurduklarını ve Avrupa kupalarında turu geçerek yollarına devam etmek istediklerini kaydetti.

Takıma güvenlerinin tam olduğuna işaret eden Köseoğlu, başarılı geçirdikleri sezonun ardından bu yıl görevi devraldıklarını anımsattı. Göreve gelmelerinin ardından transfer çalışmalarına hız verdiklerine değinen Köseoğlu, şu ifadeleri kullandı:

"Kadromuza 11 yeni oyuncu dahil ettik. Parkede en iyi mücadeleyi gösterecek genç, dinamik bir ekibe sahibiz. İnşallah hep birlikte hedeflediğimiz başarılara ulaşacağız. Şu an için transferi kapattık ancak takımımızda transfer bitmez. Yine ihtiyaç olduğu takdirde gerekli adımları atarız. Teknik ekibimize ve oyuncularımıza güveniyoruz. İnşallah bu sezon hem Avrupa kupalarında hem de Süper Lig'de turu geçerek yolumuza devam edeceğiz, şehrimizi en iyi şekilde temsil edeceğiz."

Köseoğlu, 30 yıl aradan sonra kentin Avrupa arenasında mücadele edeceğini belirterek, bunun kendileri için büyük gurur olduğunu vurguladı.

Ligde uzun ve zorlu bir maratonun kendilerini beklediğini, bu nedenle de taraftarın desteğine her zamankinden fazla ihtiyaç duyduklarını belirten Köseoğlu, "Güzel bir fikstürümüz var. Lige iyi bir başlangıç, takımımıza büyük motivasyon kazandıracaktır. Basketbol takımımız keyif veren basketbolu, başarılı sonuçlarıyla bu yıl yine şehrimize sevinç yaşatacaktır." şeklinde görüşlerini aktardı.

Yorumlar