"Hedefimiz takım halinde birinci olmak"

- Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın: "(Yaşar Doğu Serbest Güreş Turnuvası hakkında) Türkiye Serbest ve Kadın Milli takımlarımız bu turnuvaya çok iyi hazırlandı. Uluslararası alanda madalya kazanmış güreşçilerimiz bizleri temsil edecek"

Google Haberlere Abone ol
"Hedefimiz takım halinde birinci olmak"


İSTANBUL (AA) - Türkiye Güreş Federasyonu (TGF) Başkanı Musa Aydın, bu yıl 46. kez düzenlenecek Yaşar Doğu Serbest Güreş Turnuvası'nda takım halinde birinci olmayı hedeflediklerini söyledi.

Musa Aydın, TGF'nin internet sitesinde yaptığı açıklamada, yarın İstanbul'da başlayacak ve 21 ülkeden 300'e yakın sporcunun mücadele edeceği organizasyona üst düzeyde katılım olduğunu belirtti.

Aydın, açıklamasında, "Türk güreşinin efsanelerinden Yaşar Doğu adına yaptığımız bu turnuva, yarım asra dayandı. Ayrıca gerek dünya şampiyonası öncesi olması, gerekse de dünya sıralamasına puan vermesi nedeniyle büyük önem taşıyor." ifadelerini kullandı.

Musa Aydın, ABD Milli Takımı'nın İstanbul'a tam kadro geldiğini vurgulayarak, "Sadece ABD değil, Azerbaycan, Gürcistan, Ukrayna ve Dağıstan gibi daha birçok ülkeden Avrupa, dünya ve olimpiyatlarda derece elde etmiş üst düzey güreşçiler bu turnuvada mindere çıkacak. Türkiye Serbest ve Kadın Milli takımlarımız da bu turnuvaya çok iyi hazırlandı. Uluslararası alanda madalya kazanmış güreşçilerimiz bizleri temsil edecek. Hedefimiz takım halinde birinci olmak. Tüm güreşseverleri Hasan Doğan Spor Salonu'na davet ediyorum. Hem kadınlarda hem de erkeklerde dünyanın en iyi güreşçilerini izlemek isteyenler bu turnuvayı kaçırmasınlar." değerlendirmesinde bulundu.

Musa Aydın, turnuvaya sponsor olan Bahçelievler Belediyesi'ne de teşekkür etti.

Yorumlar