HDP'li isimden Savcı Sayan'ı öldürme talimatı

HDP'li olduğu belirlenen Abdulkadir Aktürk isimli bir kişi, Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan'ın öldürülmesi talimatı verdi.

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, terör örgütü PKK'nın hedefinde. Başkan Sayan'ı hedef gösteren HDP'li Abdülkadir Aktürk videolu mesaj yayınlayarak 'Sayan'ı susturun en fazla 20 yıl hapis yatarsınız' diye konuştu. Suikast emri videosu üzerine harekete geçen emniyet ekipleri, Aktürk'ün İsviçre'de yaşadığını tespit etti. Konuyla ilgili hukuki süreç başlatıldı.

Yorumlar

Yavuz Geri zekalı tuzun kuru oradan konuşuyorsun ölüm nekadar da basit ne işin var isviçride gel türkiyeye cezaevine git yat bundan sonra nekadar yaşayacaksın ki geriiiii zekallllıııııııı çhe ol
Serhann İsviçre'de otur,milletin çocuğunu harcamaya çalış.Sen niye gittin?Gidip Kandil de uğraşaydın ya.Şerefsiz,soysuz.Sen insan mısın?Kendi çocuğunu yolla 20 yıl zıbarsın yatsın içeride.Ne yapmış sana Savcı Sayan...Adamlığı mı,insanlığı mı dokundu.Yoksa kürt halkı azıcık insan gibi hizmet alınca mı battı sana.Hayırdır?
Şiişt Şerefsiz hain. Katil nasıl efsane olur. Kendi çocuklarını böyle harcar mı acaba
Sabutay Ulan it gel Türkiye’ye seni ben havaalanında karşılıyacak a k gım göt Salyalı müptezel ,,?
Malatya lı Bu pisliği hangi fare deliğine girerse girsin bulup cezalandırın inşallah