HDP'den İmamoğlu'na Kanal İstanbul desteği

Kanal İstanbul'a karşı olduğunu belirterek engellenmesi için her şeyi yapacağını açıklayan İmamoğlu'na HDP'den destek geldi.

Google Haberlere Abone ol
HDP'den İmamoğlu'na Kanal İstanbul desteği

İstanbul'un geleceği için hayati bir öneme sahip olduğu belirtilen Kanal İstanbul için "yaptırmam, gerekirse referanduma götürürüm" diyen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na HDP'den destek geldi. HDP, AK Parti'ye karşı daha güçlü olduklarını belirterek Kanal İstanbul için referandum resti çekti. 

Konuyla ilgili açıklama yapan HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli, Kanal İstanbul'un halka sorulması gerektiğini savundu.

Temelli açıklamasında, "Size ‘Hodri meydan’ dedik ‘Erken seçim’ dedik. Size buradan bir teklifim var. İsterseniz bir erken seçim provası yapalım gelin Kanal İstanbul Projesini İstanbul halkına referanduma götürelim. Var mısınız? Nerede sizde o cesaret! Biz 31 Mart’ta, 23 Haziran’da nasıl sizi sandıkta yendiysek ilk sandıkta çok daha güçlü bir şekilde yeneceğiz. Gelin bakalım İstanbul halkı ne diyecek. Erken seçime yönelik bir kanal mı açacağız yoksa İstanbul kanalı mı açılacak onu hep birlikte çok iyi görebiliriz.” dedi. 

Yorumlar

Bedirhan levent Kendilerini ne olarak goruyoki bunlar dıs kapinin mandalı konusup konusup dururlar ancak