Hazır ofisler neden çok tercih ediliyor, işte 10 nedeni

Hazır ofisler artık giderek daha çok tercih edilir hale geldi. Başta İstanbul olmak üzere büyük şehirlerde sonuç odaklı iş yapmak isteyen girişimciler, ofis döşeme işlemleriyle uğraşmak yerine anında işlerini başlatabilecekleri hazır ofisler aramaya başlıyor. Masasından bilgisayarına kadar hemen hemen her türlü ihtiyacı karşılayan hazır ofisler tüketicinin bir numaralı tercihi haline gelmeye başladı.

Google Haberlere Abone ol
Hazır ofisler neden çok tercih ediliyor, işte 10 nedeni

Türkiye'de ve dünyada artık iş yapış süreçleri değişiyor. Rekabetin arttığı günümüzde maliyet yönetimi en önemli unsur haline geldi. İşletmelerin ofis maliyetlerini ortadan kaldıran hazır ofis sistemleri Google, Toshiba ve GlaxoSmithKline gibi uluslararası şirketlerin yanı sıra Start Up organizasyonları tarafından da tercih ediliyor. Bu sistemi en çok IT, danışmanlık, eğitim, IK, avukatlar, tekstil, turizm, ilaç, mümessillik firmaları ile mali müşavirler tercih ediyor.

Bu alanda faaliyet yürüten şirketler tarafından yapılan araştırmalara göre, profesyonellerin yüzde 52'si uzaktan çalışırkenartan esneklik ihtiyacı ve mobilite ile bu oran 2020 yılında yüzde 89'lara ulaşacak. Bu verilerden yola çıkarak, önümüzdeki yıllarda esnek çalışma sistemlerinin iş dünyasında daha da benimsenmesi ile hazır ofis sistemlerine olan talebin Türkiye'de ve dünyada artış göstermesi bekleniyor.

İLGİLİ FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Yorumlar