"Hayır Çarşısı" ekibi birçok ailenin duasını aldı

"Hayır Çarşısı" ekibi 7 yılda 25 bin dar gelirli ailenin yardımına koştu.

Google Haberlere Abone ol
"Hayır Çarşısı" ekibi birçok ailenin duasını aldı

Erzurum Büyükşehir Belediyesine bağlı Hayır Çarşısı ekibinin 7 yılda, maddi durumu iyi olmayan 25 bin aileye yardım ulaştırdığı bildirildi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, belediyenin Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı Sosyal İşler Şube Müdürlüğüne bağlı Gülahmet semtindeki Hayır Çarşısı görevlilerinin, yardıma muhtaç ve dar gelirli ailelerin yardımına koştuğu belirtildi.

Hayır Çarşısı'nın 7 yıl önce kurulduğu bildirilen açıklamada, görevlilerin bu süreçte 25 bin aileye yardım ulaştırdığı kaydedildi.

Hayır Çarşısı görevlilerinin Doğu Anadolu Bölgesi'nde dar gelirli ve ihtiyaç sahibi kişi ya da ailelerin yardımına koşmayı sürdürdüğü aktarıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, "Biz Hayır Çarşısı'nı kurarken şunu söyledik; 'Veren el alan eli görmeyecek' diye. Evet, işte bu şiarla 7 yıldır maddi durumdan yoksun olan kardeşlerimize destek olmaya çalıştık ve çalışmaya da devam ediyoruz. 7 yılda sadece eşya yardımı kapsamında 3 bin aileye ulaştık, gıda, ekmek ve eşya yardımlarımız da aralıksız devam ediyor. Nerede başı sıkışan ya da yardıma ihtiyacı olan kardeşimiz varsa Büyükşehir Belediyemiz, devletimizin diğer birimleri gibi anında bu vatandaşımızın yanındadır." ifadesini kullandı.

Sekmen, belediyenin Hayır Çarşısı aracılığıyla, hayır yapmak isteyen iş adamı ve hayırseverlerin yardımını da ihtiyaç sahiplerine ulaştırdığını sözlerine ekledi.

Yorumlar