Hayatta Her Şey Var 28 Eylül 2020 Pazartesi Full Canlı İzle

Hayatta Her Şey Var 28 Eylül 2020 Pazartesi günü Beyaz TV'de Nur Viral'in sunumuyla hayranlarının karşısına çıkıyor. Nuray Sayarı'nın konuk olarak katıldığı programda günlük hayattan önemli konular ele alınıyor.

Google Haberlere Abone ol

Nur Viral ile Hayatta Her Şey Var 28 Eylül 2020 Pazartesi günü Viral'in sunumu ve Nuray Sayarı'nın konuk olarak katılımıyla seyircinin karşısına çıkıyor. Programın bugünkü etabında da yine gündelik hayattan önemli konular ele alınıyor. Her hafta olduğu gibi bu haftanın da ilk gününde Nuray Sayarı haftalık burç yorumlarında bulunuyor. 

Hayatta Her Şey Var 28 Eylül 2020 Pazartesi günü ekranlardaki yerini aldı. Canlı yayın linki haberin sonunda.

NUR VİRAL KİMDİR?

Hayatta Her Şey Var programının sunucusu Nur Viral kimdir? İstanbul doğumlu olan sunucu Nur Viral, eğitim hayatını da İstanbul'da tamamlamıştır. Üniversite mezunu olan sunucu yayın hayatına ilk olarak 1993 yılında başlamıştır.

Nur Viral Kimdir?
Nur Viral

 

Çeşitli radyo kanallarında sunuculuk ve yayın yönetmenliği yapmış olan Nur Viral, aynı zamanda Türkiye'nin ilk sağlık programı sunucusudur. Sağlık programı sunmaya ilk olarak Tatlıses TV'de başlayan Nur Viral, uzun yıllar "Hayat Ağacı" adlı sağlık programının sunuculuğunu yapmıştır.

Özel radyoların açılmasıyla birlikte yayın hayatına başlayan Nur Viral, farklı radyo kanallarında sunuculuk ve yayın yönetmenliği görevlerini üstlenmiştir.

Türkiye'nin ilk sağlık programı sunucusu olan Viral, Tatlıses TV ile başladığı Sağlık programları serüvenine uzun yıllar muhtelif kanallarda devam etmiştir.

Nur Viral, 5 yıl boyunca, HAYAT AĞACI isimli kadın kuşağı programını Tatlıses TV ve ortak yayın yapan 40 yerel televizyon aracılığı ile izleyiciye ulaştırmıştır.

Ünlü sunucu sırasıyla Kanal 7, TNT, Samanyolu TV, Show TV, Türkmax Gurme ve BEYAZ TV olmak üzere pek çok farklı kanalda yemek ve sağlık programları yapmıştır.

Yemek yapmayı ve dünya mutfakları hakkında bilgi edinmeyi çok seven Viral, aynı zamanda bir Türk Sanat Müziği aşığıdır.

Güzel sunucu halen hafta içi her gün 11:00’da BEYAZ TV ekranında yayınlanan HAYATTA HER ŞEY VAR isimli kadın kuşağı programının sunuculuğunu yapmaktadır.

Nur Viral son olarak Yazar Cemil Ertem ile evlenmiş ancak daha sonra boşanmıştı.

NURAY SAYARI KİMDİR?

Hayatta Her Şey Var programına astrolog olarak katılan Nuray Sayarı kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? Astrolog Nuray Sayarı 31 Ocak 1971 tarihinde İstanbul'da ailesinin en büyük kız çocuğu olarak doğmuştur. Annesi Kahireli olan Nuray Sayarı henüz 40 günlükken zatürre ile birlikte havale geçirip öldü sanılarak morga kaldırılmış, sonradan ölmediği anlaşılmıştır. Hakan Uman adında bir erkek kardeşi vardır.

Nuray Sayarı Kim?
Astrolog Nuray Sayarı

 

İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. Nuray Sayarı çok zorlu ve fakir geçen bir çocukluk yaşamı oldu. Sayarı, Kahire'de Astroloji eğitimi aldı. Hindistan'a gitti orada çeşitli teknikleri öğrendi. 1991 yılında Astrologluk yapmaya başlayan Nuray Sayarı'ın anneannesi de çok eski bir Astrolog.

Astroloji ve tarot bilimi ile ayarı, günlük, aylık burç yorumları da yapmakta, düşünce gücünün insan hayatındaki önemine ve evrendeki her maddenin bir enerji taşıdığına inanmaktadır.

Kendi hayatında yaşadığı başarıların, pozitif düşünce gücüne bağlı olduğuna inanan Nuray Sayarı, Astrolojinin bilimsel, felsefi ve sezgisel boyutlarını inceleyerek, kişinin kendisini ve diğer insanları anlamak için astrolojiyi psikolojik bir araç olarak nasıl kullanacağını açıklamaktadır. İnsanların haritasındaki kimiz, neyiz, nasıl bir hayat yaşayabiliriz, sorularını, nasıl ve ne zaman çözebileceği konusunda yardımcı olmaktadır. Aynı zamanda düşünce gücüyle ilgilenen ve her bireyin özelliği olan düşünce değiştirme konusunda belli seanslar yaparak bireylere yardımcı olmaktadır. Sayarı, insan hayatında çok önemli olan pozitif düşünce gücünü kullanmayı da öğretiyor.

Nuray Sayarı, 2015 yılında Manisa'nın Soma ilçesine 16 derslikli bir ilkokul yaptırıp hizmete soktu.

Nuray Sayarı, bir iş adamı ile 1989 yılında evlendi. Sayarı'nın bu evlilikten iki oğlu vardır.

HAYATTA HER ŞEY VAR 14 EYLÜL 2020 FULL TEK PARÇA İZLE

 

Programı canlı izlemek için tıklayınız

Yorumlar

Figen kaya Bugun nuray sayari yokmuydu
MURAT Yengec burcuyum artik yuzumuz ne zaman gulecek hicbir iste tutunamiyorum yeni yilda is sahibi olacakmiyiz nuray hanim
Zerif Yengeç burcuyum uzun zamandır işsizim ne zaman iş bulacam
Ekrem Akrep Burcu anlatıkları gerçekmi
Sss Eşim bana ilgisiz çok ama..Bende çok seviyorddum birden çok soğudum neden